Kurtlar Vadisi Pusu 298. son bölümde Tilki'den şoke eden teklif

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 298. son bölümde Tilkiden şoke eden teklif
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 08:07

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'da dün akşam şoke eden gelişmeler yaşandı. Tilki, Pusat'tan adamlarını öldürmemek için para istedi.. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yine bomba gibi bir bölümle izleyici ile buluştu.Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölümü nefesleri kesti. Dizinin son bölümde de aksiyon eksik olmadı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm ile ilgili detaylar...

KURTLAR VADİSİ PUSU 298. BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölümde; Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir. Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

Haberin Devamı

Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanında yaşanan final sahnesi ise dizinin hayranlarını şoke etti. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanının son sahnesinde Pusat eski bir düşmanın eline düşüyor ve Polat'tan yardım istiyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölümde başka neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de; Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlıyor.Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir.

 

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokarken Polat, koltuğunu Pusat’a bırakmıştı! Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor!

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!