Kurtlar Vadisi Pusu 281. son bölüm nefesleri kesti! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 281. son bölüm nefesleri kesti - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 14:09

Yayınlandığı ilk günden bu yana tüm izleyicileri kendine hayran bırakan, 13. Sezona girmiş olmasına rağmen halen reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda 281. Bölümü ile dün akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Peki; Kurtlar Vadisi Pusu 281. bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu, 281. son bölümü yayınlandı! Bu akşam izleyicisi ile buluşacak olan sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak herkesin merak konusu. Polat ve Gölge arasındaki savaş gitgide kızışıyor. Zeynep, Polat’a Gölgeyi vermeyi teklif eder. Ancak Zeynep’in gerçek niyeti hiç de göründüğü gibi değildir.

Bir yandan Yusuf’un gerçek oğlu olduğunu, diğer yandan arkasından çevrilen dolapları öğrenen Polat, bakalım öğrendiği gerçekler karşısında neler yaptı?, Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm ve geçmiş bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Büyük sırların ortaya çıktığı, entrikaların ve intikamın baş gösterdiği sevilen dizide heyecan tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde her şeyin açığa çıkmasıyla ortalık birbirine karışmıştı. Yusuf tuzak kurarak öldürmek istediği Polat’ın gerçek babası olduğunu öğrenmiş, tam tetiği çekecekken bir andan tüm planlar bozulmuştur. Zeynep ise oğlunu hem Polat’tan hem de Gölge’den korumak için esrarengiz bir plan hazırlayarak Polat’a Gölge’yi vermeyi teklif etmişti. Ancak Zeynep’in bunu yapmasındaki gerçek niyeti bu değildir. Bakalım tansiyonun giderek yükseldiği dizide 28 Ocak akşamı neler yaşandı?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 281. Son Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölümde neler yaşandı?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi usu, her hafta olduğu gibi bu hafta da yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yayınlanan 281. Bölüm fragmanında Polat ve Gölge arasında savaş giderek büyüyor. Gölge’yi alt edecek bir plan hazırlayan Polat, Gölge’yi KGT elemanlarının bulunduğu mezarlığa götürür. Burada teke tek dövüşecek ikili için büyük bir hesaplaşma yaşanacaktır. Gölge ile savaşa giren Polat bakalım bu savaştan nasıl çıkacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam yayınlanacak olan 281. Bölümde…

Geçtiğimiz son bölümde Zeynep, Gölge ile gizli bir plan yaparak, Polat’a karşı Gölge’yi verme teklifinde bulunmuştu. Buluşma yerinde karşısında Gölge’yi ve beraberinde adamlarını gören Polat, Zeynep tarafından oyuna getirildiğini anlar. Ancak Zeynep’in kendisine böyle bir oynayacağı ihtimalini düşünen Polat, gizli bir plan yapmıştır. Kurduğu bu planını uygulayarak hızlı bir şekilde Gölge’yi de yanına alarak bir anda kaybolur.

Haberin Devamı

Diğer yandan Gölge’nin adamlarından Jürgen, Safiye ve Elif’i kaçırarak unu Polat’a karşı koz olarak kullanmak ister. Ancak bunu önceden kestiren Polat, Cahit’e Safiye ve Elif’i bir yere götürmesini ister. Ancak yolda hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Jürgen’in saldırısına uğrar.

Öğrendiği gerçekler karşısında çaresiz kalan Yusuf, ne yapması gerektiğini bilemez. Murali’nin ocağına sığınır. Murali’nin verdiği öğütler Yusuf’un içini rahatlatmıştır. 281. Bölüm finalinde Yusuf, Polat’ın hayatını değiştirecek büyük bir hamle yapar.

Bakalım Yusuf’un Polat’a karşı yaptığı plan ne? Merak ettikleriniz bu akşam ekranlara gelecek olan 281. Bölümde… Sakın kaçırmayın…

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 281. son bölüm nefesleri kesti - izle

Kurtlar Vadisi Pusu 280. Bölüm Özeti

Büyük Konsey’in kararı doğrultusunda Yusuf, Polat’a pusu kurar ve tetiği çekmek için büyük bir şans yakalar. Ancak Yusuf, tam tetiği Polat’a doğrulttuğu sırada hiç beklemediği bir gerçeği öğrenir. Polat’a karşı olan amacını gerçekleştiremez. Yeni bölümde Polat, oğlu olduğunu öğrendiği Yusuf ile yakınlaşmaya başlar. Ancak bu gerçek, Yusuf’u da büyük sarsıntıya uğratır.

Oğlu Yusuf’u korumak isteyen Zeynep, Polat’a karşı oyun oynar. Polat’a oğluna dokunmaması karşılığında Gölge’yi vereceğini söyler. Ancak Zeynep’in niyeti hiç de göründüğü gibi değildir.

Polat, Baronlar’ın kendisini öldürmek için pusu kurduklarını ve bunun için de adam tuttuklarını öğrenir. Kendisi için hazırlanan tuzaktan önceden haberdar olan Polat, Yasin’e Gölge’yi durdurması için emir verir. Bu sırada büyük büyük bir gerçek açığa çıkar. Baronların kendisini öldürmesi için tuttuğu kişinin kendi öz oğlu olduğunu öğrenir.  Öğrendiği bu gerçeği bir türlü kabullenemez ancak yine de önceden haberdar olmasına rağmen bir şekilde planın gerçekleşmesini sağlar.

Haberin Devamı

Baronların adamı Yusuf, gerçek babası Polat’a silah doğrultur. Ancak tam tetiği çekmek üzereyken silah patlamaz. Tam o sırada öldürmek istediği düşmanı Polat’ın gerçek babası olduğunu öğrenir. Bu sırada hamle sırası Polat’a geçer. Ve Polat, “Vicdanını pusula yap kendine. Rehberini doğru seç, doğru yolda olduğuna inanıyorsan tereddüt etme” diyerek oğlu Yusuf’a unutulmaz bir ders verir.

BAKMADAN GEÇME!