Kuralları uygula, genç kal

Güncelleme Tarihi:

Kuralları uygula, genç kal
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 00:00

Dünyayı dolaşıp 84 ülkede yaşlanmayla mücadele eğitimleri veren Amerikalı uzman Jacquie Carter Türk kadınlarına sesleniyor .

Haberin Devamı

Jacquie Carter (45) ABD’de UCLA Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu. Kişisel bakım maddeleri ve teknolojileri üzerine eğitimi var. Aynı zamanda güzellik terapileri diplomasına da sahip. 20 yıldır da bakım ve güzellik için dünyayı dolaşıp bildiklerini anlatıyor.  Bugüne kadar 84 ülkede eğitim veren Carter, 11 yıldır da Herbalife şirketinde yönetici. Önceki gün ülkemize geldi ve doğal bir süreç olan yaşlanmanın panzehirlerini sıraladı:
- Gece kremleri hayat kurtarır. Çünkü vücut yeni hücreleri gece üretip kendisini tamir eder. Yeni hücreler de derinin üst tabakalarında yakın yerlerde oluşur. Bu nedenle kremlerle onları beslemek çok iyi sonuçlar verir.
- Sağlıklı cilt için hızlı kilo alıp vermekten kaçının.
- Güneşe çıkarken koruma faktörleri en az 30 faktör olmalı. Plajda 50’nin üzerinde olmasında fayda var.
- Antidoksan, A-C ve E vitaminlerini içeren yiyecekleri tüketin. Onlardan tam olarak yararlanamıyorsanız vitamin takviyelerinden faydalanın çünkü hücrelerin bunlara ihtiyacı var.
- Tıraş sırasında derinin üstteki en yeni tabakası jilet tarafından tahriş ediliyor. Tıraş cildin yağını da alıyor. Erkekler tıraş sonrası losyonu ihmal etmemeli.
- Boyun bölgesi, yaşınızı ele verir. Bu bölgeler için özel kremler sürmeli.
- Göz çevresindeki bölgede yağ ve ter bulunmaz. Bu nedenle o bölgeler daha çabuk yıpranır ve yaşlı görünmemize neden olur. Kaz ayakları denilen şakak bölgesindeki kırışıklıklar için sürekli kremlerle bakım şart.
- Bizim peeling değimiz, sizin kese tanımını yaptığınız işlemle deriyi ovmak çok faydalı. Üstteki deriyi soydukça alttaki yeni deri üste çıkar. Bu da genç görünüm sağlar.
- İki tür yaşlılık vardır. Biri kronolojik , diğeri de çevresel faktörlerin neden olduğu yaşlılık. Çevresel nedenlerden kurtulmak sizin elinizde. Sigara ve alkolden kesinle kaçınmalısınız. Uyku düzeninize özen gösterin.
-  Herkes midesinin, kalbinin genç ve sağlıklı kalması için uğraşıyor ama deri de bizim için çok önemli. Kimse bunun kaygısını taşımıyor. Sağlıklı cilt, vücut için çok önemli. Derinin nefes alması lazım. Bunun için vücut kremleri sizin kurtarıcınızdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!