Kuma benzetmesi Feraye’yi kızdırdı

Güncelleme Tarihi:

Kuma benzetmesi Feraye’yi kızdırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 00:00

Sevgilisi Murat Taşdemir’le "Aşk Evi"ne kapanan Banu Alkan, Paris’ten dönerken karşılaştığı Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Feraye Tanyolaç’a "İkimiz de kumayız" diye takıldı.

Paris üstü polemik

Banu Alkan, uzatmalı aşkı Murat Taşdemir’le birlikte bayram için Paris’e gitmişti. "Aşk Evi" adlı programda kameralar karşısında çalkantılı ilişkilerini sergileyen çift, tatil dönüşü Atatürk Havalimanı’nda bavullarını beklerken, Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Feraye Tanyolaç’la karşılaştı.

Tek başına kalınca

Çilingiroğlu’nun, boşandığı eşi Hülya Avşar ve kızı Zehra’yla ABD’ye gitmesi üzerine tek başına Fransa’da tatil yapan Tanyolaç, o sırada bavullarını alıyordu. Banu Alkan, Feraye Tanyolaç’ın yanına gitti ve "İkimiz de kumayız" dedi. Bu benzetmeye canı sıkılan Tanyolaç, hızlı adımlarla havaalanından ayrıldı.

Sonradan sarışın

Banu Alkan’ın sivri dilinden Hülya Avşar da nasibini aldı. Avşar’ın sarışınların IQ seviyeleriyle ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine Alkan, "O sonradan sarışın. IQ’su en yüksek olan bir kadın tanırım. O da Sharon Stone" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!