Küllerinden doğan kadınlar

Güncelleme Tarihi:

Küllerinden doğan kadınlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2006 00:00

Kimileri biten bir ilişkinin ardından dağılıp hayata küser, kimileri de bu ayrılığın izlerini silebilmek için hayata sıkı sıkıya sarılır. Ve bu hırs onların yıldızını daha da parlatır. Tıpkı Kate Moss, Jennifer Aniston ve Jerry Hall’un yaptığı gibi...

Jennifer Aniston: Artık daha popüler

Jennifer Aniston’ın Brad Pitt’ten ayrıldıktan sonra manşetlerden ineceğini düşünenler fena halde yanıldılar. Çünkü güzel aktris, ayrılık sonrası insanların dikkatlerini eskisinden çok daha fazla çekmeye başladı. Brad Pitt’te, Angelina Jolie’yle birlikte olduktan sonra eski popülerliğinden eser kalmazken, Jennifer Aniston şimdilerde kırmızı halı üzerinde salınıyor, rol arkadaşı Vince Vaughn’unla romantik bir aşk yaşıyor ve filmleri eskisinden çok daha fazla ilgi görüyor.

Kate Moss: İkinci baharını yaşıyor

Kokain kullanırken çekilen fotoğrafının yayınlanması, Kate Moss’un kariyerini yerle bir etti. Onu bu yola sürükleyen müzisyen sevgilisi Pete Doherty ile yolunu ayırması, Kate Moss’u uçurumun eşiğinden döndürdü. Yeniden işlerine sarılan top model, şimdilerde ikinci baharını yaşıyor.

Jerry Hall: Eşinden ayrılmak yaradı

Aslında Jerry Hall, podyumların aranılan modellerinden biriydi. Ancak ünlü müzisyen Mick Jagger’dan boşandıktan sonra işleri daha da açıldı. VH1 adlı televizyon kanalında kendi şovunu hazırladı, defilelerde baş model olarak boy göstermeye başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!