Küçük işletmelere bilişim dopingi

Güncelleme Tarihi:

Küçük işletmelere bilişim dopingi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2005 01:07

Küresel rekabetin gerisinde kalmak istemeyen küçük ve orta boy işletmeler (KOBİ) için rehber kaynak oluşturacak bir çalışmanın en önemli adımları CeBIT Bilişim’de atılıyor. Program, işletmelere bilişimin gücünden yararlanmaları konusunda yol gösterecek.

Gerçekleştirildiği dönemde Türk bilişim pazarını önemli ölçüde hareketlendiren CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında düzenlenecek "Türk İş Adamlarına Özel" isimli panel, konferans ve seminerler dizisi, fuar boyunca her gün sürecek. Özellikle Anadolulu sanayici ve iş adamlarına bilişim yatırımları için yol gösterici olacak etkinlikler, pek çok duayen ismi ağırlayacak.

CeBIT Bilişim Eurasia süresince her gün 11:30-17:30 saatleri arasında Karadeniz Salonu’nda düzenlenecek Türk İş Adamalarına Özel’i KOSGEB ve TTGV tarafından gerçekleştirilecek "Bilişim yatırımlarınız nasıl fonlanır?" sunumları izleyecek. Bu kurumların karşılıklı ve karşılıksız finansal desteklerinin anlatılacağı sunumlar, Türk İş Adamlarına Özel toplantıların öncesinde 11:00-11:30 arası Gelecek Parkı Forum alanında, sonrasında ise 14:00-15:00 saatleri arasında yine Karadeniz Salonu’nda yapılacak.

Yöneticiler özel fuar turu

Dinleyiciler, daha sonra rehber eşliğinde, kendi iş alanlarına yönelik bilgi ve iletişim teknolojilerinin sergilendiği bölümlerden oluşan CeBIT Bilişim Eurasia turuna katılabilecekler. Ucuz işgücüyle rekabet etme olasılığının kalmadığı günümüzde, etkinliğin KOBİ’lere işlerini geliştirme yollarını göstermesi hedefleniyor. Bilişimin amacına uygun olarak kullanımını teşvik edecek toplantılar, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!