Küçük Esnaf filmi vizyona girdi - Fragman izle

Güncelleme Tarihi:

Küçük Esnaf filmi vizyona girdi - Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 20:05

Küçük Esnaf filmi bugün vizyona girdi. İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt'un oynadığı filmin senaryosunu da İbrahim Büyükak yazdı. Küçük Esnaf filminin fragmanını ve konusunu haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Küçük Esnaf filmi bu hafta izleyecilerle buluşuyor. İbrahim Büyükak'ın yazıp oynadığı film 2016 yılının en iyi komedi filmi adayları arasında gösteriliyor. Film Kendi halinde yaşayan küçük esnafın mafyaya bulaştıktan sonra yaşadıklarını anlatıyor. 

KÜÇÜK ESNAF'IN KONUSU:

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar'a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar’ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor. Film küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını konu almakta.Senaryoya imza atan İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’la birlikte Gupse Özay ve Cengiz Bozkurt da filmin başrollerinde. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı Küçük Esnaf birbirinden eğlenceli karakterler ve komik hikayesiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

KÜÇÜK ESNAF'IN GALASI YAPILDI

İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Cengiz Borkurt ve Zeynep Koçak’ın başrolleri paylaştığı ‘Küçük Esnaf’ görücüye çıktı. Oyuncular önceki gün Kanyon’da yapılan özel gösterimde filmi seyircilerle birlikte izledi. Geceye Murat Boz, Sıla ve Erdal Özyağcılar’ın aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Kahkahaların havada uçuştuğu gösterim sonrası ekip tam kadro objektiflere poz verdi.

Cengiz Bozkurt, “Filmden son derece keyif alacağınıza inanıyoruz. Biz sevdik, siz de seversiniz inşallah” dedi.


KÜÇÜK ESNAF FRAGMANI İZLE

BAKMADAN GEÇME!