Küçük Bieber mı DNA söyleyecek

Güncelleme Tarihi:

Küçük Bieber mı DNA söyleyecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2011 00:00

Bir süredir bir hayranından çocuğu olduğu iddiaları medya gündeminden inmeyen Kanadalı popçu Justin Bieber’ın sonunda babalık testi yapmayı kabul ettiği iddia edildi.

17 yaşındaki Bieber’ın testi kabul etmesinin, babası olduğu iddia edilen bebeğin ilk fotoğraflarının yayınlanmasının ardından gelmesi de dikkat çekti. Resimde görülen bebeğin Justin Bieber’ın alamet-i farikası haline gelen dudaklarına sahip olması skandalın etkisini artırdı. Magazin sitesi TMZ’ye göre şu anda Avrupa’da turnede olan Bieber iki hafta içinde ABD’ye döndükten sonra test yaptıracak.
Sevgilisi resti çekti
Geçtiğimiz yıl California’da bir konser sonrası şarkıcıyla kuliste tanışan 20 yaşındaki Mariah Yeater adlı bir kadın Bieber’dan dört aylık bir çocuğu olduğunu iddia ediyor. İddiaya göre 2010 ekimindeki konser sonrası genç kadın şarkıcıyla birlikte oldu ve ilişkiden Temmuz 2011’de de Tristyn Anthony Markhouse Yeater adlı bir erkek çocuk dünyaya geldi. Genç şarkıcının sevgilisi Selena Gomez de babalık testi için Bieber’a baskı yapıyor. Gomez, testin pozitif çıkması halinde ünlü şarkıcıyı hiç vakit kaybetmeden terk edeceğini söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!