Kubilay gecelerde

Güncelleme Tarihi:

Kubilay gecelerde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2004 00:58

Müstakbel kayınpederi vergi rekortmeni oldu

Hande Ataizi’nin sevgilisi Fethi Pekin’in babası Avukat Ahmet Fethi Pekin, İstanbul’dan vergi rekortmenleri arasında 21. sırayı aldı. Ahmet Fethi Pekin, ödediği 1 trilyon 557 milyar liralık vergiyle, avukatlar sıralamasında da ilk sıraya yerleşti. Hande Ataizi, sevgilisi Fethi Pekin’le Süzer Plaza’nın Residence bölümünde oturuyor. Müstakbel kayınpederiyle de komşu.

Moris, Hande’yi seviyor

Moris Kohen, Hande Yener’den ayrıldı ayrılmasına ama onu hálá unutamamış. Kohen, Aslı Berker’le arkadaş olduklarını, kalbinin hala Yener için çarptığını arkadaşlarına anlatıyormuş. Her fırsatta onunla yeniden bir araya gelmeyi istediğini belirten Kohen, Yener’den bir ışık bekliyormuş.

Orkestra arkadaşını izledi

Erol Evgin, altı yıl aradan sonra çıkardığı ‘İbadetim’ adlı albümüyle yeniden sevenlerinin karşısında... Albümünün ilk klibini, albümle aynı ismi taşıyan şarkısına çeken Evgin, geçtiğimiz gece İş Sanat’ta konser verdi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konsere gelenler arasında ünlü işadamı Sedat Aloğlu, oğlu Selhan Aloğlu da vardı. Erol Evgin’le Sedat Aloğlu’nun İstanbul Lisesi’nden arkadaş olduklarını da not düşeyim.

Seda da uçtu

Polaris terliklerinin yeni reklam filmi için Metin Şentürk’le bir araya gelen Seda Sayan, tanıtımda Gülben Ergen gibi uçtu! Reklamın tanıtım toplantısında oturduğu tabureye küçük bir asansör sistemi kurdurtan Sayan, bir düğmeye basınca yukarı doğru yükselmeye başladı. Ardından da espiriyi patlattı: ‘Uçmak ne güzel şeymiş... Gülben uçar da ben uçamaz mıyım!’ Sayan’ın Mayıs ayı sonunda çıkaracağı yeni albümü için onunla bir düet yapan Metin Şentürk’ün de keyfi yerindeydi... Tanıtım sırasında 15 günde öğrendiği illüzyon numaralarını sergileyen Şentürk, fincandan bir deste dolar çıkardı.

Birlikte 30 yıl sinevizyonda

Transteknik Holding’in sahibi Mehmet-Roula Habbap çifti evliliklerinde 30’uncu yılı, geçtiğimiz gece Swissotel’in işletmesini aldığı Sirkeci Sepetçiler Kasrı’nda kutladı. Gecede, 20 dakika süren ve çiftin 30 yıl önce evlendikleri günden bugüne hayatlarını anlatan bir de sinevizyon gösterisi yapıldı. Çift, 30 yıl sonra tekrar nikah tazelerken çocuklarının başına da bebek başlıkları takıldı.

Şarkı söyleyecek

Eski basketbolcu Mehmet Baturalp, toplumsal ve kültürel dayanışmayı geliştirmek ve Kasdav Öğrenci Yurdu Projesi’ne katkıda bulunmak amacıyla Itri İmanlı yönetimindeki gönüllüler korosunda şarkı söyleyecek. Baturalp, hem koroda hem de solo olarak şarkılarını seslendirecek.

Öneririm

Bebek’teki eski Süreyya restoran, Yunan lokantası oldu. Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan, ruhsat problemi olan restoranın tüm sorunlarını halletmiş. Kalve restoran, nezih bir ortamda, ağzınıza layık tadları bulabileceğiniz alternatif bir yer. Öneririm.

Aura Pera’da yaz

Beyoğlu Balo Sokak’taki Aura Pera, yaz sezonu için hazır. Terasını yaptığı yeniliklerle açan Aura Pera’da gün batımından gece yarısına kadar keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Seçkin mönüsüyle de müşterilerinin ağız tadına hitap etmesini bilen mekan, sosyetemizin son günlerdeki uğrak yeri oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!