Kubilay - Evde nişan

Güncelleme Tarihi:

Kubilay - Evde nişan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2009 18:02

Haberin Devamı

Yaz bitti            

Yaz aylarında Alaçatı’da restoran-bar açan Eda Taşpınar’ın yengesi Indra Taşpınar, önceki gün  ıstanbul’daydı. Oğluyla Bebek’te yürüyüşe çıkan Indra Hanım, arkadaşı Beyhan Sualp’le karşılaştı. Haftalardır görüşmediklerini söyleyen iki arkadaş, hasret giderdi.

--------------

Evde nişan           

Hülya-Metin Aşık çiftinin kızları Eda, geçtiğimiz hafta ıbrahim Özçelik ile nişan yüzüğü taktı. Nişan töreni, Aşık çiftinin Suadiye’deki evinde yapıldı. Aile arasında gerçekleşen yüzük takma töreninde, Eda Hanım’ın abisi Murat Aşık ile eşi Esra Hanım da vardı. Eda Aşık, ilk evliliğini Serkan Keleş ile yapmış ancak bu evliliğin ömrü bir yılı geçmemişti...

--------------------

Türk kahvesini dünyaya tanıtacaklar

Haremlique, ürün yelpazesine geleneksel lezzetimiz kahveyi de ekledi. Haremlique’in ortakları Caroline Koç ve Banu Yentür, önceki gün Ankara’da Gamze Cizreli’nin sahibi olduğu Big Chefs adlı restoranda bir tanıtım daveti verdi. Koç ve Yentür, geleneksel, tarçınlı, damla sakızlı ve çikolatalı olmak üzere dört farklı tattan oluşan Haremlique kahvesinin Beymen mağazalarında, Divan pastane zincirinde ve Akaretler’deki Haremlique mağazasında satışa sunulduğunu belirtti. Türk kahvesini tüm dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini ve ürünlerini yakında Avrupa’da da satışa çıkaracaklarını söyleyen ikilinin Ankara’daki davetine katılanlar arasında Mustafa Koç ve ıçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu da vardı.  Haşim KILIÇ

-----------------

Naomi'yi gönderdi

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü ıngiliz top model Naomi Campbell, geçtiğimiz hafta sonu Ömer Karacan’ın davetlisi olarak ıstanbul’a geldi. Karacan, agresif tavırlarını bu ziyaretinde de sürdüren ünlü mankeni önceki gün ülkesine yolcu etti, havaalanı dönüşünde de Bebek’teki bir kitapçıya uğradı. Buradan dergi ve kitap alan Ömer Bey, ardından teknesiyle Anadolu yakasındaki yalısına geçti.

------------------

Eda'nın konuğu

Eda Taşpınar, CNN Türk’te yayınlanan moda programı “Trendikon”da bu hafta ünlü oyuncu Irmak Ünal’ı konuk etti. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak programın çekimleri, Kanyon’da gerçekleştirildi. ıkili, yaklaşık bir saat süren çekimlerde modadan sağlıklı beslenmeye kadar birçok konuda sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!