Krizdeki şirketlerin kurtarıcısı Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Krizdeki şirketlerin kurtarıcısı Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2008 13:01

“Krizdeki şirketlerin kurtarıcısı” danışman kimliğinin yanı sıra özellikle havacılık sektöründe pek çok şirketin birleşmesinde etkin rol oynayan ve bu özellikleri ile dünyanın en pahalı konuşmacıları arasında gösterilen Gordon Bethune, 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Kuantum Liderlik Konferansı için Türkiye’de…

Haberin Devamı

1994 yılı sonunda yönetimini üstlendiği iflasın eşiğindeki Continental Havayolları’nı bir yıl içerisinde devler arasına sokan, 1998 yılında Northwest Havayolları ile birleştiren, birleşme sonrası şirket isminin aynen korunmasını sağlayarak büyük bir başarıya imza atan Gordon Bethune, dünyanın en pahalı danışman ve konuşmacı statüsünde yer almasını sağlayan tüm sırlarını 5 Mayıs tarihinde Kuantum Liderlik Konferansı katılımcıları ile paylaşacak.

İş hayatında oluşturulan hedefleri “gelecek düşleri” olarak tanımlayan, kurumların ve kişilerin bu düşlere ulaşmaları için gereken unsurları özel eğitim modelleri altında toplayan Asemble Eğitim ve Danışmanlık, 2. Düş+Zaman=Gerçek Konferansı’nı düzenliyor. İş dünyası temsilcilerinin yönetim anlayışlarına farklı bir perspektif kazandıran ”Kuantum sıçraması”nın ayrıntılı bir şekilde ele alınacağı konferans, 5 Mayıs 2008’de Conrad İstanbul Hotel’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

“Düş, var olan en gerçek şeydir” sloganıyla ile düzenlenen “Kuantum Liderlik Konferansı” hayallerinin peşinde koşan, başarıda ve büyümede sürekliliğe odaklanan, bu yolda hiçbir zorluğa yenilmeyen iş dünyası temsilcilerini bir araya getirecek. İş dünyasında “kuantum liderlik” olarak tanımlanan bu kavramın dünyadaki öncüleri, danışmanları ve uzmanları, Türk iş dünyası ile tecrübelerini paylaşacak. Kuantum liderlikte dünyaya örnek olan kurum ve kişilerin izlediği yol haritaları masaya yatırılacak. Bu kavramdan hareketle, “ölümsüz şirketler yaratmanın” sırları anlatılacak. 

Konferansın en önemli konuşmacıları arasında ise “Krizdeki şirketlerin kurtarıcısı” danışman kimliğinin yanı sıra özellikle havacılık sektöründe pek çok şirketin birleşmesinde etkin rol oynayan ve bu özellikleri ile dünyanın en pahalı konuşmacıları arasında yer alan Gordon Bethune yer alıyor. Continental Havayolları eski CEO’su olan Bethune, Amerika’da 2005’de “En iyi 10 CEO’dan biri olarak gösteriliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!