Kösem Sultan 2. yeni fragmanı yayınlandı | İzle | Kösem Sultan ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Kösem Sultan 2. yeni fragmanı yayınlandı | İzle | Kösem Sultan ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 10:29

Muhteşem Yüzyıl hayranlarının merakla beklediği Kösem Sultan'ın 2. yeni fragmanı Bilindiği gibi Ekim ayında yayına girmesi planlanan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisi bir ay ertelenmiş ve gösterim tarihi Kasım'ın ikinci haftasına sarkmıştı. (Star TV'de yayınlanacak Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak, Kösem Sultan'ın gençliğini canlandıracak olan Yunan oyuncu Anastasia Tsilimpiou kimdir?)

Haberin Devamı

Osmanlı tarihinin en etkili kadınlarından Kösem Sultan'ın hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana getireceği konuşulan dizinin yayınlanan 2. fragmanıyla diziden yeni kareler ortaya çıktı.Muhteşem Yüzyıl Kösem’in lansmanı Cannes’da yapılmıştı. 35 Dakikalık öngösterimi yapılan diziyi şimdiden bir çok yabancı ülke kanalı satın almak için talepte bulundu. 

KÖSEM SULTAN'DA KİMLER OYANAYACAK?

Beren Saat (Kösem Sultan), Ekin Koç (Sultan 1. Ahmet), Berk Cankat (Alex), Hülya Avşar (Safiye Sultan), Alma Terzic (Handan Sultan), Erkan Kolçak Köstendil (Şahin Giray Han), Kadir Doğulu (Mehmet Giray Han), Mete Horozoğlu (Zülfikar), Sahra Şaş (Dilber), Aslıhan Gürbüz (Halime), Tolga Tuncer (Nasuh), Levent Yılmaz (Şeyhülislam Mustafa), Nurinisa Yıldırım (Dudu Hatun), Zeljko Erkıc (Enzo), esra dermancıoğlu (Cennet), Mehmet Kurtuluş (Derviş Mustafa).

Haberin Devamı

 KÖSEM SULTAN KİMDİR?

Esas adı Haseki Mah-Peyker Kösem Valide Sultan 1590 yılında doğmuş, 1651 yılında hayata veda edene kadar Osmanlı Devleti yönetiminde önemli rol oynamış bir sultandır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem – 2. Teaser yayınlandı (video izle)

Haberin Devamı

Kösem Sultan, Osmanlı Padişahı 1. Ahmed’in eşi olup padişah IV. Murad ve I. İbrahim’in annesidir. Osmanlı tarihinin en güçlü kadın sultanlarından birisi olarak kabul edilen MahPeyker kösem Sultan’ın hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına, opera eserlerine konu olmuştur. Valide-i Muazzama, Sahibet-ül Makam, Valide-i Kebire sıfatlarıyla da anılan Kösem Sultan, oğulları IV. Murad ve İbrahim ile torunu IV. Mehmed döneminde uzun yıllar devlet yönetiminde etkili olmuş bir Hanım Sultan’dır.

Mahpeyker: Kösem Sultan filmi

KÖSEM SULTAN'I CANLANDIRACAK  ANASTASIA TSİLIMPIOU KİMDİR ?

Beren Saat'in canlandıracağı Kösem Sultan karakterinin gençlik yıllarını oynayacak olan Anastasia Thsilimpou dizi başlamadan seyircinin büyük ilgisini çekti. 

Haberin Devamı

Henüz lise öğrenimi gören Anastasia Thsilimpou 17 yaşında.

Genç oyuncunun menajerlik şirketi 'Türkiye ve Yunanistan'dan iyi teklifler aldık, bazılarını kabul edeceğiz' dedi. diziden aylık 30 bin TL alacak olan Anastasia'ya Yunanistan'da dizi ve Reklam teklifleri yağıyor.Henüz lise öğrenimi gören Anastasia Tsilimpiou, ülkesinin küçük yıldızlarından biri. Önce bir modellik ajansına kaydolan Thsilimpiou daha sonra reklam filmleri için kamera karşısına geçmeye başladı.Sonra da dizi oyunculuğuna başladı. Henüz 8 yaşındayken rol aldığı Melek Kalbi sayesinde onu bütün Yunanistan tanıdı. Daha sonra Ada adlı bir başka yapımda rol aldı.

Kösem Sultan 2. yeni fragmanı yayınlandı | İzle | Kösem Sultan ne zaman başlayacak

Haberin Devamı

Tsilimpiou, sadece kamera karşısında değil tiyatro sahnesinde de oynuyor. Özellikle de Annie Sullivan Mucizesi adlı oyunu büyük ses getirdi. Anastasia Thsilimpiou, Kösem Sultan sayesinde Türkiye'de ülkesindekinden daha farklı bir deneyim yaşayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!