Korumaları sınıfın kapısında bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Korumaları sınıfın kapısında bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2004 01:45

Cem Uzan’la evlendikten sonra eğitimini yarıda bırakan Alara Uzan, iki çocuğunu büyüttükten sonra yeniden okul yollarına düştü. Geçtiğimiz yıl Yeditepe Üniversitesi İçmimari Bölümü’ne kayıt yaptırdı. Ancak sınıf arkadaşlarının canı bir hayli sıkkın...

Okula her gün iki koruma eşliğinde gelen Alara Hanım, bir yolunu bulsa onları derse bile sokacakmış! Buna izin verilmeyeceğini bildiğinden, korumalarını ders boyunca sınıf kapısının önünde bekletiyormuş. Dersten her çıkışlarında bu korumalarla karşılaşan diğer öğrenciler de, rahatsızlıklarını yazılı olarak okul yönetimine bildirmiş.

Eski eşiyle dertleşti

Ayşegül Germir, yaklaşık bir ay önce genç sevgilisi Arif Çalıkoğlu ile büyük bir tartışma yaşamış. Çalıkoğlu da olayın hemen ardından 4 yıl önce boşandığı Emine Bostancı’yı aramış. Eski eşlere geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Salomange Cafe’de rastladım. Baş başa oturmuş sohbet ediyorlardı. Belki de Germir’den dert yanıyordu boşandığı eşine Arif Çalıkoğlu, kim bilir...

İsme özel plaka

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Arte Çelik, kendi galerisinden yine kendisi için 2004 model Chrysler marka bir otomobil aldı geçtiğimiz günlerde... Siyah renkli spor otomobiline de 34 ART 55 plakasını taktırdı. Arte Hanım, bir heves İstanbul gecelerinde turluyor şimdilerde yeni aracıyla... Mehmet Tuna’nın Etiler Şamdan’daki doğum gününe de yine bu otomobille geldi, keyfine de diyecek yoktu.

Dilek Hanif farkı

Dünyaca ünlü modaevlerinin ve moda sektörüyle ilgilenen herkesin yakından takip ettiği Collezioni dergisi, Dilek Hanif’e ikinci kez sayfalarında yer verdi. Yılda iki kez çıkan derginin 2003 Mart sayısının ardından 2004 Mart sayısında yine Dilek Hanif var... Modacı, geçen yıl bir dantel firmasının talebiyle, firmanın 2003 ürünlerini kullandığı özel bir tasarıma imza atmış ve bu tasarım Collezioni dergisinde yer almıştı. Dilek Hanif’in Ocak ayında katıldığı Paris Haute Couture Haftası’nda sunduğu koleksiyon da Collezioni editorleri tarafından ‘mükemmel denge’ yorumuyla sayfalarına taşındı. Modacının Ocak ayında sunduğu Osmanlı esintileri taşıyan koleksiyonu, Paris’te moda medyası ve eleştirmenler tarafından da çok beğenilmişti.

Rol umurunda değil

Almula Merter’in yönettiği ‘Hamam’ adlı oyunda Neslihan Yargıcı’ya da rol verilmişti. Ancak Yargıcı rolüne ısınamadı, provalara geç geldi, işini aksattı ve sonunda kadro dışı bırakıldı. Onun canlandırması planlanan rol ise Fatih Ürek’e verildi. Galası Feriköy’deki eski Dormen Tiyatrosu’nda 5 Nisan’da yapılacak oyundan ayrıldıktan sonra Yargıcı, İstanbul gecelerindeki yerini aldı. Son olarak Ali Sayar’la Etiler Şamdan’da Mehmet Tuna’nın doğum gününe katıldı Neslihan Hanım... Çıkışta neşeleri yerindeydi, kapı önünde araçlarının gelmesini beklerken öyle keyifli bir sohbete daldılar ki, dakikalarca kahkahalarla güldüler.

Babası kalp krizi geçirdi

Ulus’taki Eliyeşil Villaları’nın sahibi Necmettin Eliyeşil 5 gün önce kalp krizi geçirdi. Eşi Maria Eliyeşil, hemen bir ambulans çağırarak Metropolitan Hastanesi’ne götürdü Necmettin Bey’i... Amerika’da okuyan kızları Melissa da haberi alır almaz ilk uçakla İstanbul’a geldi. Beş gündür annesiyle birlikte babasının yanında kalıyor Melissa. Neyse ki hayati tehlike yok. Doktorlar Necmettin Eliyeşil’in hayati tehlikeyi atlattığını ama bir süre dinlenmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Yeni stil budur

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda ‘Siren Ertan İstanbul’ adlı bir butik açan Siren Ertan’ın son zamanlarda giyim tarzında ciddi farklılıklar olduğunu görüyorum. Genellikle dekolte, fazlasıyla feminen çizgileri tercih eden Ertan, iş kadını sıfatını aldıktan sonra daha bir ağırbaşlı oldu. Ona geçtiğimiz gün sevgilisi Gökhan Çarmıklı ile Wanna’nın çıkışında rastladım. Çizgili takım elbisesiyle tepeden tırnağa yeni bir stili yansıtıyordu.

Maksat uyum olsun

Kerevitaş’ın sahibi Osman-Serra Merzeci çifti, Etiler Şamdan çıkışı objektifimize takıldı. Serra Hanım’ın lila rengi şalı ile Osman Bey’in aynı renkteki gömleği hoş bir uyumu gözler önüne seriyordu. Bu manzara karşısında birden aklıma geldi; Üç yaz önce Miami’de kumsalda güneşlenirlerken de rastlamıştım onlara. O zaman da aynı model gözlükler ve aynı renkte mayolarıyla bu uyumu yakalamışlardı. Belli ki ciddi bir renk uyumu tutkuları var!

Sevgi Gönül anıldı

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Gönül, Vehbi Koç Vakfı, Koç Özel İlköğretim Okulu ve Lisesi öğrencileri tarafından, Koç Allianz binasında düzenlenen bir sanat gösterisiyle anıldı. Öğrencilerin müzik ve dans aktivitelerinin davetlilerce dakikalarca alkışlandığı anma gecesine katılanlar arasında Rahmi Koç, İnan Kıraç, İpek Kıraç, Semahat Arsel, Ruhat Mengi, Vural-Meral Gökçaylı da vardı. Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, yaptığı konuşmada teyzeleri Sevgi Gönül’ü her zaman saygıyla andıklarını belirtti.

Aslı farkında mı

Aslı Tümen, Markiz Buz’da Kenan Doğulu konserini izledi. Konsere kuzeni Sinan Tümen’le gelen Aslı, çıkışta vedalaşmak için ona sımsıkı sarıldı. Uzun süren veda seramonisi sırasında gözler de beyaz pantolonunun bel hizasındaki lastiğe takıldı. Bu pantolonun kemerinden çok g-string’inin lastiği gibi görünüyordu ama... Kimbilir?
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!