Kördüğüm dizisinin 15. yeni bölüm fragmanına damga vuran sahne - İzle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm dizisinin 15. yeni bölüm fragmanına damga vuran sahne - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 15:21

FOX TV'nin sevilen dizisi Kördüğüm 14. bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 15. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Son bölümde Umut'un intihar haberi herkese duygusal anlar yaşattı. İşte Kördüğüm'de bu hafta yaşanacaklar..

Kördüğüm dizisi bu hafta çok romantik bir bölümle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında hayranlarını şaşırtacak bir gelişme yaşanacak. Naz, Ali Nejat ile ilgili duygularını açıklıyor. İşte Kördüğüm'de bu hafta yaşanacaklar.
 
Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, her Perşembe günü saat 20.00’de FOX’ta. Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

KÖRDÜĞÜM 15. BÖLÜM FRAGMANI
 
 
 
SON BÖLÜME NELER OLDU?
Murat, Ali Nejat’ın en yakınındaki düşmanıdır. Murat’ın adamlarının dövdüğü Genco, bu emri verenin Ali Nejat’ın olduğunu sanarak Naz’ın yanında Ali Nejat’a hesap sorar. Naz, bu olayla hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Ali Nejat’a inanmakla inanmamak arasında gidip gelirken, Umut ortadan kaybolur.
Bir gece öncesinde parasını annesine emanet eden ve Genco ile üstü kapalı vedalaşan Umut’un son anlarının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıkar. Umut’un intihar ettiği kesindir. Herkes bu olaydan Naz’ı sorumlu tutar. Ne Cahide Hanım ne de Gökçe, Naz’ı asla affetmeyecektir…
 
Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.
 
 
Ali Nejat’ın yıllar sonra ortaya çıkan yakın arkadaşı Murat, Umut’a ortaklık teklif eder. Ancak bu ortaklık, otomobil yapmak için değil, Ali Nejat’a ihanet etmek içindir…
Ali Nejat ise Naz ile git gide yakınlaşmaktadır. İkilinin buluşmasına şahit olan Cahide, durumu Umut’a anlatır. Zor durumda kalan Naz ve Umut boşanmak için hakim karşısına çıkar.
Ali Nejat’a iyice bilenen Umut ona zarar vermek için Genco ile birlikte büyük bir yangın çıkarır. Umut ve Genco’nun geleceği artık Ali Nejat’ın vicdanına kalmıştır. Öte yandan evinde Ayhan’ın doğum günü şerefine büyük bir parti veren Ali Nejat, etrafındaki büyük tehlikenin farkında değildir…
 
KÖRDÜĞÜM DİZİSİ OYUNCULARI
Ali Nejat Karasu-İbrahim Çelikkol
Kendinden emin, yakışıklı, karizmatik, çekici, güçlü, itibar sahibi, varlıklı, genç ve bekâr bir işadamı. Aile tanımına ve aşka inanmıyor. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Bütün hayatı işi. Hayalini kurduğu yeni tasarım bir otomobil üretmek için engel tanımıyor. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Acımasız ve hırslı. Hayattaki tek amacı kazanmak. Bütün bu katılığına ve duygusuzluğuna rağmen insanları kendisine hayran bırakacak derecede kibar..
Naz Özer-Belçim Bilgin
Güzel, zarif, duru bir kadın. Onunla aynı ortamda olup da onu fark etmemek mümkün değil. Hayatla kavgası olmayan belki de çok az insandan biri. Çocuk doktoru. İşini severek yaptığı için çok başarılı. Asker bir baba ve öğretmen bir annenin tek kızı. Kaybetmeyi de, kazanmayı da, elindekiyle yetinmeyi de çok küçük yaşta öğrenmiş. İşi ve idealleri konusunda hırslı. Hayattaki en büyük gayesi huzurlu olabilmek. İlk aşkı Umut ile evli..
Umut Özer-Alican Yücesoy
Yakışıklı, çekici ve akıllı. Girdiği her ortamı renklendiren, kendinden emin, emin olmadığı anlarda bile eminmiş gibi davranma konusunda oldukça yetenekli, karizmatik, akıllı bir adam. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı araba tasarımı konusunda kendisine çok güveniyor. Şansın ona da bir gün güleceğine hep inanmış. Yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen inancını hiç kaybetmemiş. Çocukluğu, gençliği sıkıntılar içinde geçmiş. Eşinin hayallerini gerçekleştirmek için eğitimini yarım bırakıp kendisini hep erteleyecek kadar vefalı. Bütün bunların ağırlığını üzerinde yük gibi taşıyan bir adam..
Ayşen İşleyen-Ayda Aksel
Naz’ın annesi, emlak danışmanı. Umut’u bir türlü kabullenemiyor. Kızının doktor olup varlıklı biriyle evlenmesini hayal ederken Naz öğrenciyken hamile kalıp Umut ile evlenmek zorunda kalınca hayalleri yıkılmış. Umut, onun için, kızının hayatını mahveden başarısız biri.

Ayhan-Ege Aydan
Ali Nejat’ın yol göstericisi... O kadar görgüsüne, bilgisine rağmen gösterişsiz bir hayatı var. Tek gösterişi, sahip olduğu restoran. Orayı da sevdikleriyle birlikte zaman geçirebileceği, insanların keyif aldığı bir yer olduğu için çok seviyor. Ali Nejat’ın sığınacağı tek liman, hayatla ilgili fikrine değer verdiği, sözünü dinlediği tek insan..
Feyza Karasu-Tülay Günal
Ali Nejat’ın ablası. Hayata bütün imkânlara sahip olarak gelmiş, ama her şeyini tek tek kaybetmiş talihsiz bir kadın... Kayıplarının ardından gerçek hayattan uzaklaşmış.
Genco-Ferit Aktuğ
Umut’un en yakın arkadaşı, hayatta güvenebileceği tek dostu. Umut’un tamirhanesinin diğer ortağı ve en yakın arkadaşı. Umut’un kız kardeşi Gökçe’ye aşık.
Gökçe-Gözde Çığacı
Genç kızlığın verdiği masumluğunu üzerinden atmak için sabırsızlanıyor. Tek bir gayesi var: Bir an önce büyümek, annesi Cahide ve abisi Umut’un kurallarından kurtulmak, herkesi imrendirecek bir hayata sahip olup elini sıcak sudan soğuk suya sokmamak. Hayata dair tam bir aç kurt, üstelik hayatın ona borçlu olduğuna gönülden inanıyor; hep en yükseği hedefliyor.
Kaan Karas-Aybars Kartal Özson
Ali Nejat’ın oğlu. Annesi Didem’den başka hiç bir akrabasını tanımıyor. Akıllı ve çok hassas bir çocuk.
 

BAKMADAN GEÇME!