Kördüğüm 8. bölüm fragmanı: Umut ve Naz boşanıyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 8. bölüm fragmanı: Umut ve Naz boşanıyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 13:59

Kördüğüm dizisi yeni bölümü ile bu akşam Fox TV'de seyircisiyle buluşuyor. Her bölümünde farklı gelişmelerin yaşandığı Kördüğüm'ün 8. yeni bölümünde Ali Nejat büyük bir sürpriz ile karşılaşacak. Herkesin merak ettiği Umut ve Naz boşanıyor mu? sorusunun yanıtı da yeni bölümde belli olacak. Kördüğüm 8. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Fox TV'de her Perşembe akşamı heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana gelen Kördüğüm dizisi için heyecan dorukta. Dizinin merakla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte; Kördüğüm'ün 8. bölüm fragmanı ve yaşanacak olan gelişmeler.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un bulunduğu Kördüğüm dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 8. bölümünde şok gelişme yaşanıyor. Ali Nejat, büyük bir sürpriz ile karşı karşıya! Acaba büyük sürpriz ne? Umut ve Naz boşanıyor mu? Yeni bölüm ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Kördüğüm 8. Bölüm Fragmanı

Umut ile yollarını ayıran Naz hastaneden istifa etme kararı alır. Alınmış olunan Ali Nejat şirketin yönetiminden azledilme kararı ona büyük şok yaşatıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kördüğüm 8. bölümünde neler yaşanacak?

Naz, Kaan’ın aramasıyla Ali Nejat’ın evine gider. Kapıyı açan Neslihan’ın söyledikleri karşısında hüsrana uğrar.

Ali Nejat’a duyduğu aşkın dozunu kaçıran Neslihan, kendini daha fazla tutamaz ve soluğu odada uyuyan Ali Nejat’ın yanında alır.

Bundan sonra Umut ile birlikte çalışma kararı alan Ali Nejat, Tarık Bey’in engel olmasını aldırış etmeden yerli otomobil girişimini devam ettirir.

Ancak Tarık Bey’in onun için hazırladığı plan Ali Nejat’ı sarsar. Zira Tarık Bey, onu şirket yönetiminden azletmiştir.

Boşanma kararı alan Naz ve Umut ise geçmişte yaşananlar için birbirleri ile hesaplaşırlar. Yaşadıklarını daha fazla kaldıracak gücü kalmayan Naz, çalıştığı hastaneden ayrılma kararı alır ve başhekime istifa dilekçesini verir.

Tarık Bey’e meydan okuyan Ali Nejat’ın başı büyük beladadır. Bakalım Ali Nejat, başına gelen bu felaketin üzerinden kalkabilecek mi?

Bu akşam saat 20:00’da Fox Tv ekranlarına gelecek olan Kördüğüm 8. bölümünü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!