Kördüğüm 30. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne

Güncelleme Tarihi:

Kördüğüm 30. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 16:50

Kördüğüm dizisi 30. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ali Nejat kendinden saklanan gerçeklerle karşı karşıya geliyor. Kördüğüm 30. bölüm fragmanı yayınlandı ve bu hafta yayınlanacak bölüm öncesinde meydana gelecek olaylar ekranlara geldi. Peki Kördüğüm 30. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kördüğüm 29. bölümde; Naz’ın ölümünün bir numaralı şüphelisi durumuna gelen Ali Nejat, Kaan’ı Feyza’ya emanet eder. Murat, Tarık Bey’in konuşamıyor olmasından cesaretlenerek psikolojik işkencenin dozunu artırır. Kaan’ın Ali Nejat için tuttuğu avukat Nihan ise, Murat’ın tüm planlarını altüst eder. Enver Bey’in yanında çalışmak isteyen ısrarcı genç kızın adı Melisa’dır. Ancak Melisa gerçek kimliğini gizler. Melisa, Enver Bey’in gayrimeşru kızıdır. Öte yandan Murat, Neslihan’a Umut’un Eylül ile birlikte olduğunu söyler. Neslihan’ın gördüğü manzara Murat’ı haklı çıkarır… Naz’ın öldürüldüğünü öğrenen Süreyya Hanım şoktadır. Eğer geçmişe ait sırrını birine daha söylerse kendisinin de öldürüleceğinden emindir. Genco ise Naz bebekle baş başa kalmıştır. Tek çaresi, bebeği de alıp Cahide Hanım’ın kapısını çalmaktır.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM 30. BÖLÜM FRAGMANI

Naz’ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat’ı göstermektedir. Karasu Ailesi’nin sonunu getirebilmek için öncelikle Ali Nejat’ı yok etmesi gerektiğini bilen Murat, kurduğu tuzaklarla Ali Nejat’ın elini kolunu iyice bağlar. Ali Nejat’ı kurtarabilecek kimse yokken, Kaan kimseye haber vermeden birinin kapısını çalar. Feyza’nın büyük bir aşkla bağlı olduğu Murat’ın gerçek yüzünü gören ve neler yapabileceğini bilen sadece iki kişi vardır köşkte. Biri, felç geçirdiği için sessiz ve hareketsiz kalan Tarık Bey, diğeri de Umut’un özgürlüğü için Murat’ın isteklerini kabul eden Neslihan… Umut, Neslihan’ın kendisini terk ettiğini ve başkasıyla birlikte olduğunu sanmaktadır. Öte yandan Umut hayalindeki yerli otomobili yapabilmek için sürpriz bir isimle yeniden çalışmalara başlar. Gökçe’nin doğum zamanı gelir. Genco ne Gökçe’yi ne de bebeği bırakmak istemez ancak Gökçe kendi yolunu çizmiştir.

'Kördüğüm' dizisi bitiyor mu?

Yeni sezona iyi başlamayan Kördüğüm'ün ekrana veda edeceği konuşuluyor!

Başrollerinde Belçin Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı 'Kördüğüm' dizisi geçtiğimiz sezona damga vurmuş, aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Fakat dizi yeni sezonda istenileni veremedi. 'Kördüğüm' dizisi bitiyor mu?

Haberin Devamı

Dizinin başrol oyuncusu Belçim Bilgin sürpriz bir şekilde diziye veda etti. Onun yerine kadroya Burcu Kara dahil oldu. Fakat bu hamle de reytingleri yükseltmeye yetmedi. Kördüğüm'üm son yayınlanan bölümü, Total’de 22, AB grubunda 17’nci sırada yer alınca, kanal projeyi bitirme kararı aldı. Dizinin, 3-4 bölüm sonra final yapacağı konuşuluyor.

KÖRDÜĞÜM OYUNCU KADROSU

ALİ NEJAT: İBRAHİM ÇELİKKOL, EYLÜL: SAADET IŞIL AKSOY, UMUT: ALİCAN YÜCESOY, NESLİHAN: ROJDA DEMİRER, FEYZA: TÜLAY GÜNAL NİHAN: BURCU KARA, MURAT: TEOMAN KUMBARACIBAŞI, TARIK: TUĞRUL ÇETİNER, KAAN: AYBARS KARTAL ÖZSON, GENCO: FERİT AKTUĞ, GÖKÇE: GÖZDE ÇIĞACI, SÜREYYA: ITIR ESEN, İBO: TUNCER SALMAN CAHİDE: SABRİYE KARA, MELİSA: GÖZDE MUTLUER, MERT: SERDAR YEĞİN, ASLI: ZEYNEP KUMRAL, HASAN: ALİ TUTAL, İSMAİL: MESUT CAN TOMAY VE ENVER: MEHMET ASLANTUĞ

BAKMADAN GEÇME!