Köpeklerini vuracak birini bulmak için Facebook'a ilan yazdılar

Güncelleme Tarihi:

Köpeklerini vuracak birini bulmak için Facebooka ilan yazdılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 15:21

Kendi hesabından, 'Birisi gelip köpeğimizi vursun, kimsenin bunu yapacak cesareti yok! Silahı biz temin edeceğiz' yazan kişinin gönderisi yerel topluluk tarafından zamanında fark edilince, köpek sahiplerinin elinden kurtarıldı.

Haberin Devamı

Teksas’ta yaşayan bir aile, köpeklerini öldürmesi için birini aradıklarını Facebook’tan duyurdu. Paylaştıkları mesajda, ‘buradan kimsenin içi buna el vermiyor’ benzeri bir ifade kullanan aile üyeleri, mesajı dikkate alan ve gereken kurumlara zamanında haber veren kişilerce dileklerini gerçekleştiremediler.

Cinnamon isimli, 3 yaşındaki St.Bernard ve İngiliz Bulldog kırması köpeğini ‘artık bakamayacağı’ ve köpeğin ‘sürekli çöpü karıştırdığı’ gerekçeleriyle öldürülmesini isteyen sahiplerinin bu dehşet verici Facebook mesajı neyse ki görenlerin zamanında tedbir almasını sağladı. Eve zamanında giden Troup Polis Teşkilatı yetkilileri ve Smith County Hayvan Kontrol Merkezi çalışanları, sahipleri dileklerini gerçekleştirecek birini bulamadan köpeği sahiplerinden kurtardı.

Haberin Devamı

Buzfeed’de yer alan habere göre, sahipleri köpeği teslim ettikleri için haklarında herhangi bir işlem yapılmayacak. Alındıktan sonra Nicholas Pet Haven’a götürülen Cinnamon, yapılan veteriner kontrol sonrasında, birisi onu sahiplenene kadar kalacağı geçici evine götürüldü.

Köpeklerini vuracak birini bulmak için Facebooka ilan yazdılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!