Komiser Emrah

Güncelleme Tarihi:

Komiser Emrah
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 04, 2006 00:00

Yeni sezonda "Adak" adlı dizide genç bir komiseri canlandıracak olan Emrah, bu rol için top sakal bıraktı. Emrah, hemşire bir sevgilisi olduğu iddialarıyla ilgili "Bu olabilir de olmayabilir de... Zamanı gelince açıklama yaparım" dedi.

Haberin Devamı

Emrah’ın hemşire sevgilisi mi var

Yeni sezonun iddialı dizilerinden Adak’ta genç bir komiseri canlandıran Emrah ile sette görüştük. Oynadığı karakter ve top sakallı yeni imajı hakkında bilgiler veren Emrah, hemÅŸire bir sevgilisi olduÄŸu yönünde yapılan açıklamalara ise ÅŸu yanıtı verdi: "Bu olabilir de olmayabilir de. Zamanı gelince açıklama yaparım...".Â

eni dizinizde bir komiseri canlandırıyorsunuz. Duygularınızı alabilir miyiz?

- Her şeyden önce bir komiseri canlandırdığım için çok gururluyum. Çocukken Komiser Colombo’yu hiç kaçırmazdım. Yıllar sonra bir komiser rolünü üstleneceğim hiç aklıma gelmezdi. Set içinde polis karakterine bürünmek benim için ayrı bir keyif. Bu rol, oyunculuk kariyerimde farklı bir yere sahip olacak. Büyük Yalan’ın ardından birçok dizi teklifi aldım ve içlerinden en çok Adak’a güvendim. Büyük Yalan’ın yönetmeni Adnan Güler’le tekrar çalıştığım için mutluyum. Adak aksiyonu bol, senaryosu sürprizlerle dolu bir dizi. Ekibime de kendime de çok güveniyorum.

Haberin Devamı

n Bazen oynadığınız dizilerin şarkılarını da yapıyorsunuz değil mi?

- Eğer oynadığım diziden haz ve heyecan duyuyorsam o projenin müziklerine de katkıda bulunmak istiyorum. Kınalı Kar’ın şarkısını ben hazırladım. Büyük Yalan’ın şarkısının ise hem sözü hem de müziği bana aitti. Adak’a hazırladığımız şarkının yine söz ve müziği bana ait. Çok güzel bir şarkı hazırladım. Bu arada Gold Film’in yeni dizisinin de şarkısını hazırlıyorum. Dizi müziği yapmak beni mutlu ediyor.

n Ufukta yeni bir albüm yok mu?

- Var ama maxi single olacak. İkisi remix, dört şarkılık bir maxi single çıkartıyorum. Bu projede söz ve müziği bana ait bir şarkı olacak. Üzerinde çok çalıştık. Hayranlarımı büyük bir sürpriz bekliyor. Çok iyi parçalar hazırladık.

Yeni rolünüz için kas yapıp top, sakal bırakmışsınız.

- Zaten sporumu her gün düzenli olarak yaparım. Yazın yüzmezsem rahat edemem. Tabi yeni rolüm için biraz çalıştım ve kas yaptım. Fiziksel değişim bir oyuncu için çok önemli. Hep aynı imajla kalamazsınız. Top sakalı rolüm gereği bıraktım. Daha önce de top sakal bırakmak aklıma gelmişti ama bırakmamıştım.

Haberin Devamı

n Peki yeni imajınızla aynaya baktığınızda neler hissediyorsunuz?

- Aynaya ilk baktığımda top sakal biraz garibime gitmişti. Ama şu anda alıştım, ayrıca güzel duruyor. İlk anneme sordum o da top sakalımı çok beğenip; "Süper olmuş. Yüzüne farklı bir ifade katmış" demişti. Yapımcı Faruk Turgut ve yönetmenimiz de beğendi. Görüntümü rolüm için değiştirmek beni heyecanlandırıyor. Büyük Yalan’da canlandırdığım Emirhan’ın saçları kısaydı. Adak’ta oynadığım Komiser Cem karakterininki ise uzun. Bir sanatçının görünümünde değişiklik yapması onu pozitif anlamda etkiliyor. Aslında sanatçı olmasanız da imaj değiştirmeniz gerekiyor. İnsanoğlu imaj değişikliğini seviyor.

Haberin Devamı

n Sanırım saçlarınızı boyamayı düşünmüyorsunuz. Beyazlar çok fazla...

- Halimden memnunum. Saçlarımdaki beyazlıklar irsi. Saçlarımı boyatmayı düşünmüyorum. Â

Pınar Altuğ ile kaçamak yaşamadık

Biraz da özel yaşamınızdan konuşalım. Bir hemşireyle evleneceğiniz doğru mu?

Özel hayatımla ilgili konuÅŸmamaya karar verdim. Bu olabilir de olmayabilir de. Zamanı gelince açıklama yaparım.Â

- Bir de Pınar Altuğ ile Bodrum’da bir kaçamağınız olduğu söyleniyor.

Hayır kesinlikle olmadı. Pınar Altuğ, benim zaman zaman açılışlarda karşılaştığım bir arkadaşım. Aramızda fazla bir samimiyet yok. Yani  çıkan haberler kesinlikle doğru değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!