Kolpaçino 3. Devre gişede Annemin Yarası’nı geçti

Güncelleme Tarihi:

Kolpaçino 3. Devre gişede Annemin Yarası’nı geçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 20:30

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Türk filmlerinden Kolpaçino 3, üç günde 484 bin izleyiciye ulaşarak 5 milyon 942 bin tl gişe yaptı. Başarılı gişe rakamıyla Kolpaçino 3, Annemin Yarası filmini geride bıraktı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Sürmeli, Ali Çatalbaş ve Hakan Ural gibi başarılı isimlerin rol aldığı Kolpaçino 3, beklenen gişe başarısına ulaştı. İşte detaylar…

Oyuncu kadrosunda başarılı isimlerin yer aldığı Kolpaçino 3, üç günde 484 bin izleyiciye ulaşarak 5 milyon 942 bin tl gişe yaptı.

Beklenen gişe başarısına ulaşan film, Büyük hayallerle vizyona giren, Meryem Uzerli, Ozan Güven, Okan yalabık ve Belçim Bilgin gibi başarılı isimlerin rol aldığı “Annemin Yarası” filmini geride bıraktı.

Oyuncu kadrosunda; Meryem Uzerli, Ozan Güven, Okan yalabık ve Belçim Bilgin’in yer aldığı “Annemin Yarası” filmi ise; aynı dönemde 101 bin seyirci ve 1 milyon 280 bin lira hasılat elde etti.

Osman Pazarlama

Haberin Devamı

2016’nın en çok izlenen yapımı; “Osman Pazarlama” oldu!

2016 yılının en çok izlenen yapımı olan Şahan Gökbakar'ın “Osman Pazarlama”sı ise dördüncü haftada 1 milyon 841 bin seyirci ile 21 milyon 179 bin lira gelire ulaştı.

BAKMADAN GEÇME!