Kokainden kurtulmak için kendisini diziden attırdı

Güncelleme Tarihi:

Kokainden kurtulmak için kendisini diziden attırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2010 10:02

Hakkında açılan uyuşturucu davası süren “Yaprak Dökümü”nün eski Şevket’i Caner Kurtaran’ın geçen yıl kendisini diziden bilerek attırdığı ortaya çıktı!

Haberin Devamı

Caner Kurtaran / Foto Galeri

Yaprak Dökümü'nün unutulmaz sahneleri / Foto Galeri

Oyuncu Caner Kurtaran’ın yakın çevresine anlattığı ibretlik hikâyesi bir arkadaşının etkisiyle kokaine alışmasıyla başladı. Üç yıl önce “Yaprak Dökümü” dizisinin kadrosuna giren ve bölüm başına reyting anlaşması yapan Kurtaran’ın geliri reytingler yüksek çıkınca haftalık 10 bin TL’yi bile geçiyordu.

Düzenli para geldikçe de Kurtaran, uyuşturucu alışkanlığından kurtulamıyordu. İki kez gözaltına alınmasına, dizinin yapım şirketinin sahibi Kerem Çatay’ın bütün çabalarına rağmen Kurtaran, parası oldukça uyuşturucudan vazgeçmeyeceğini anladı.

Bunun üzerine Kurtaran kendisini diziden attırmaya ve son parasına kadar harcamaya karar verdi.

DİZİDEN SONRA TEDAVİ GÖRDÜ

Disiplinsiz davranışlar sergileyerek kendisini dizinin kadrosundan attıran Kurtaran, ardından Balıklı Rum Hastanesi’nde tedavi gördü ve askere gitti. Dönüşte ailesiyle yaşamaya başlayan Kurtaran, 7 yıl önce tanıştığı kız arkadaşıyla nişanlandı.

Haberin Devamı

Dört yıllık dönemde yaklaşık 1 milyon TL harcayan Kurtaran, şimdi ise hayata sıfırdan başladı. Şu günlerde “Aşk ve Ceza” dizisinde misafir oyuncu olarak Nurgül Yeşilçay’ın nişanlısını oynayan Kurtaran’a üç yapım şirketinden de teklif geldi. Yaz aylarında evlenip kısa sürede de baba olmayı planlayan Kurtaran, teklifleri değerlendiriyor.

DİĞER HABERLER

  

  

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!