Kod 999 filmi sinemalarda gösterime girdi

Güncelleme Tarihi:

Kod 999 filmi sinemalarda gösterime girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 12:39

Yönetmen koltuğunda John Hillcoat’ ın oturduğu, senaristliğini Matt Cokk’un üstlendiği Amerikan yapımı suç ve gerilim filmi Kod 999’un ülkemizdeki sinemalarda gösterime girdi. Oyuncu kadrosunda Breaking Bad dizinden yakından tanıdığımız Aaron Paul’un da yer aldığı merakla beklenen filmi vizyonda!

Haberin Devamı

Özgün adı ile Triple 9 olan film yayınlanan fragman ile bu yılın heyecanla beklenen filmleri arasında girmişti.

Başrollerinde Casey Affleck ve Chiwetel Ejiofor gibi yıldızların yer aldığı filmde bu isimlere Anthony Mackie, Aaron Paul, Clifton Collins, Norman Reedus, Teresa Palmer, Michael Williams, Gal Gadot, Woody Harrelson gibi oyuncular eşlik ediyor.

Michael Atwood isimli adam Atalanta'da yaşarken bir takım pis işlere bulaşır. Para karşılığında aldıkları görev neticesinde 2 arkadaşları ve 2 polis il birlikte bankadan bir kasa çalarlar. Kasanın içinde bir Rus mafya liderinin hapse girmesini sağlayan önemli evraklar vardır.

Çaldıkları bu bilgiler sayesinde mafya liderini kurtarırlar. Fakat Rus mafya liderinin eşi paralarını ödemeden bu ekibe yeni bir görev daha verir. Bu görev onların paralarını almalarının ötesinde hayatta kalmalarını sağlayacak bir görevdir. Başaramamaları halinde kadın onları ölüm ile tehdit eder. Bu zorlu görev ise polis merkezlerine bir polisin öldüğü haberi verilirken kullanılan Kod 999 çağrısında bulunmaktır. Görev esnasında işler yolunda gitmez ve aksiyon dolu hikâyeler ardı ardına gelir.

Haberin Devamı

Kod 999 (Triple 9) fragman

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!