Kocası esmer dedi!

Güncelleme Tarihi:

Kocası esmer dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sanatçılar ve edebiyatçılar için yakın çevrelerindeki kişiler esin kaynağı olur. Ressamlar sevdikleri kadınları model olarak kullanırlar. Yazarlar, eserlerinin kahramanlarını yakınlarındaki kişilerden seçebilirler. Michelle Pfeiffer da eşi David Kelley'in yapımcılığını ve yazarlığını üstlendiği ‘‘Ally McBeal’’ dizisi için esin kaynağı oldu. Dizinin kadın kahramanını canlandıran Calista Flockhart, Pfeiffer'ın esmer kopyası.

Pfeiffer, yazar ve yapımcı David Kelley ile beş yıldır evli. Genç yıldız, kısa süren ilk evliliğinden sonra Val Kilmer ve John Malkovich gibi sinemanın yeni şöhretleriyle aşk yaşamış fakat bu serüvenler ayrılıkla sonuçlanmıştı. Pfeiffer, ona tüm kalbiyle bağlanacak bir erkek bulmaktan umudu kesmişti. Yalnız kalacağını düşünüyordu. Güzel oyuncu bir çocuğu evlat edinerek annelik zevkini tadabileceğine inanmıştı. Claudia Rose adındaki kimsesiz bir kızı evlat edinmek için gerekli işlemleri başlattığı sırada, Pfeiffer'in yaşantısı değişiverdi. O günlerde David Kelley ile tanıştı ve kısa bir süre sonra da onunla evlendi. Rose, şimdi altı yaşında. Pfeiffer'in David Kelley ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen John Henry ise dört yaşında.

Michelle Pfeiffer, titiz ve meraklı bir anne. Çocuklarının başına bir kaza gelirse diye bazı geceler uykusu kaçıyor. Kızını da oğlunu da dadılara emanet edemiyor. Yıldıza kocasının esin kaynağı olmayı nasıl karşıladığı sorulduğunda ise ‘‘Her yazar, çevresindeki insanlardan etkilenir. Bunun şaşılacak, garipsenecek bir yanı yok’’ diyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!