Kocam mutluluk çubuğu taktırıp evi terk etti

Güncelleme Tarihi:

Kocam mutluluk çubuğu taktırıp evi terk etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2005 02:10

Askere gitmek istemeyen oğlu Tutku yüzünden evi terk ettiğini söyleyen, bir zamanların ünlü eğlence mekanı Dalmaz Center’ın sahibi Mehmet Dalmaz’ın eşi Gülay Dalmaz, eşiyle ilgili yeni bir iddiada bulundu. Gülay Dalmaz, eşinin oğulları yüzünden değil, mutluluk çubuğu taktırdıktan sonra evden ayrıldığını söyledi.

Bir zamanlar Etiler’in en gözde eğlence mekanlarından olan Dalmaz Center’ın sahibi Mehmet Dalmaz, geçen yıl 31 yıllık eşi Gülay Dalmaz, oğlu Tutku ve kızı Duygu ile birlikte yaşadığı Maya Residence’taki dairesini terk etmiş ve Dalmaz Center’daki odasına taşınmıştı. Arası açılan çiftin birbirleri hakkındaki iddiaları, bu olaydan sonra başladı. Boşanma davası açan Gülay Dalmaz, mahkemeye sunduğu dilekçede, Mehmet Dalmaz’ın alkol alıp kendisine şiddet uyguladığını hatta kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Ayrıca milyarlar içinde yüzen eşinin, kendisi ve çocuklarına para vermeyerek, mağdur ettiğini de iddiasına ekledi.

İşadamı Mehmet Dalmaz ise aile içindeki huzursuzluğa, askere gitmek istemeyen 30 yaşındaki oğlu Tutku’nun yol açtığını belirtti. Eşiyle bu konuda sık sık tartıştığını söyleyen Mehmet Dalmaz, mahkemeye ailede sözü geçmediği için, evi terk ettiğini de anlattı.

KOCAM KENDİNE PORSCHE ALDI

Son duruşmaya katılmayan, avukatı aracılığıyla mahkemeye bir dilekçe gönderen Gülay Dalmaz’ın son iddiası ise bir yıldır ayrı yaşadığı Mehmet Dalmaz’ın mutluluk çubuğu (penil protez) taktırdığı yönünde oldu. Eşinin evden ayrılma nedenini buna bağlayan Gülay Dalmaz, bunu kanıtlamak için eşinin operasyon geçirdiği klinikten alınan bir raporu mahkemeye sundu.

Gülay Dalmaz’ın avukatı, bu raporun mahkemenin kasasına kilitlenmesini talep etti. Ancak mahkeme, bu talebi reddetti.

Gülay Dalmaz ayrıca kendisine 5 bin dolar nafaka ödeyen eşinden, bu miktarı artırıp 10 bin dolar isteyerek, ‘Kızım Duygu’ya aldığımız otomobilin parasını ödemedi. Buna rağmen geçen ayın ortalarında kendisine bir Porsche aldı. Geçtiğimiz aylarda oğlumuz Tutku’nun nişanına gelmediği gibi hiçbir masrafına da karışmamıştır’ dedi.

Duruşmaya katılan Mehmet Dalmaz ise, evden ayrılma nedeninin kesinlikle ‘mutluluk çubuğu’ olmadığını ifade ederek, ‘Operasyonu, 1997’de geçirdim. Oysa ben evden 1 yıl önce ayrıldım. Eğer nedeni bu olsaydı, evden daha önce ayrılırdım’ diye konuştu. Mehmet Dalmaz, oğlu Tutku’nun nişanına neden gitmediğini ise ‘Eşim, eve yaklaşmamam için mahkemeden karar aldırmış. Yaklaşırsam 6 ay hapis cezası yiyeceğim. Buna rağmen beni ısrarla nişana davet ettiler ama ben gitmedim’ diye açıkladı.

Mutluluk çubuğu

Sertleşme problemi olan erkeklere uygulanan cerrahi bir müdahaledir. Penisteki kavernöz cisimler içine, sertleşmeyi temin eden bir çift protez yerleştirilir. Bazı nörolojik hastalıkların veya radikal ameliyatların sonucunda sinir yaralanmaları ve tahribatı nedeniyle penise yeterli uyarılar gidemeyebilir. Organik kökenli sertleşme sorunuyla sonuçlanan bu ve benzeri hastalığı olanlarda, radikal tedavi seçeneği, mutluluk çubuğu olarak bilinen penil protezlerdir.
Tek isteğim oğlumun askere gitmesiydi

Eşinin tüm iddialarına karşılık Mehmet Dalmaz, tek isteğinin oğlu Tutku’nun askere gitmesi olduğunu söyledi. Oğlunu evlatlıktan reddetmeyi bile düşündüğünü belirten Mehmet Dalmaz, ‘Açlık nedeniyle okuyamayan insanların olduğu bir toplumda iki çocuğum da Amerika’da okudu. Oğlum har vurup harman savurdu ve 13 yıldır okulunu bitiremedi. Onun adına kooperatif bile kurdum. Tek isteğim onun askere gitmesiydi ancak bu konuda eşim benim yanımda olmak yerine, oğlumun tarafını tuttu. Bana cephe aldılar. Evde sözüm geçmiyordu, bu nedenle şeker hastası oldum’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!