Kocam bu sahneler yüzünden gelmedi

Güncelleme Tarihi:

Kocam bu sahneler yüzünden gelmedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:00

Arzu Yanardağ ile Pelin Batu’nun çıplak göründüğü sahneleriyle dikkat çeken "Dün Gece Bir Rüya Gördüm" filminin galasına, geçtiğimiz günlerde Ali Serter’le evlenen Yanardağ tek başına katıldı. 5 aylık hamile olan Yanardağ, eşinin çıplak sahneler yüzünden galaya gelmediğini söyledi.

Gösterime girmeden önce Arzu Yanardağ ile Pelin Batu’nun sevişme sahneleri basına yansıyan "Dün Gece Bir Rüya Gördüm" filminin galası önceki akşam Şişli Movieplex sinemasında yapıldı. Senaryoyu yazan Ulaş Ak’ın yönetmenliğini de üstlendiği filmde, Emre Kınay, Pelin Batu, Arzu Yanardağ, Fikret Hakan gibi oyuncuların yanı sıra, Nebahat Çehre, Serap Ezgü ve İstemi Betil gibi sürpriz isimler de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Filmdeki tecavüz ve duş sahnelerinin basına yansıması üzerine yapımcıyla tartışan ve galaya gitmeyeceğini açıklayan Arzu Yanardağ, son anda galaya katıldı. 5 aylık hamile olan ve galaya tek başına katılan Yanardağ, "Beni üzen filmde bir duş sahnesi var. Bu beni çok üzdü. Ama bu filme çok emeğim var. Onun için bu gece galaya katıldım" dedi.
/images/100/0x0/55eaa050f018fbb8f88c50a6


EŞİME SAYGI DUYUYORUM

Eşinin filmdeki sahnelere çok üzüldüğünü ve bu yüzden galaya gelmediğini söyleyen Yanardağ, şunları söyledi:

"Eşim bu filmi desteklemediği için gelmedi. Ben de saygı duydum. O malum sahneler yüzünden gelmedi. O sahnenin gösterilmesi onu da üzdü. Bizim ilişkimiz daha gündemde değilken ben filmi kabul etmiştim. Zaten ben onunla ilişkiye başladıktan sonra teklif gelseydi biraz tereddüt ederdim. Belki de kabul etmezdim. Ben verilmiş sözü uyguladığım halde insanlar bana verdikleri sözü uygulamayıp görüntüleri verdiler."

5 AYLIK HAMİLE YANARDAĞ TEK BAŞINA

5 aylık hamile olan Arzu Yanardağ, geçtiğimiz hafta Ali Serter’le nikah kıymıştı. Serter, eşinin çıplak sahneleri yüzünden galaya katılmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!