‘Kızlar yoldan çıkmış evlenilecek biri yok’

Güncelleme Tarihi:

‘Kızlar yoldan çıkmış evlenilecek biri yok’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2010 11:14

Kameralar önünde “çok mutsuzum” diye ağlayan Tolga Karel mutsuzluğunun nedenlerini anlattı.

Haberin Devamı

TOLGA KAREL'İN ZOR ANLARI (FOTO-GALERİ)

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak da bir bar çıkışı ağlarken kameralara yakalanan Karel gözyaşlarının nedenini Vatan’a anlattı:


- O gece Suzan Kardeş’i dinlemeye gittim ve Balkan müzikleriyle duygusallaştım. İçeride özümü buldum. İçkinin de etkisiyle oyuncu Tolga Karel kimliğinden birkaç saatliğine de olsa çıktım. Çıkışta gazetecileri karşımda görünce de içinde bulunduğum durumu onlarla paylaştım. Yani kendi hayatımı sesli olarak düşündüm. Onlara güvendim ve dertleştim ama yine üzülen ben oldum. İnanın dertleşecek bir dostum bile yok.

- Bu meslek sayesinde bir takım şeylere sahibim ama eve gittiğim zaman herkesin ailesi çocukları var maalesef ama benim yok. Yaşadığım şöhretin bedelini yalnızlaşmayla ödüyorum. Bu işin bedeli bu ve ödüyorum. Yaşadığım eve gelip görün. Çiçeklerimi görün, bahçemi görün. Nasıl bir adam olduğumu o zaman daha iyi anlarsınız.  Çiçeklerimle köpeklerimle, balıklarımla bambaşka bir şey yaşıyorum. Genelde bazı ünlüler rezidans tepelerinde minimalist enteresan hayatlar yaşıyorlar. Ben öyle değilim. Resmen köy hayatı yaşıyorum.

Haberin Devamı

- Kız arkadaş edineyim diyorum sonuçta bizim de heyecanlarımız var. Ot değiliz, robot değiliz. Ancak etraf o.... kaynıyor, saçma sapan insan kaynıyor yani. Düzgün bir kız arıyorum hayatıma almak için, çoğu yoldan çıkmış, niyetleri farklı. Şöhretlerin hayatı böyledir. Kadınların çoğu ya Oğuz’a ya da tipime geliyor. Samimiyetleri yok, doğallıkları yok. Hiç öyle kısa süreli ilişkilerin adamı da değilim.

- Şöhretlerin çoğu bir kalıba bürünüp yaşıyor. O kadar kalıplaşmışlar ki. Halbuki Sezen Aksu “Ağlamak güzeldir” diye bir şarkı yapmış. Gülmek kadar ağlamakta normal değil mi? Ağlarken fotoğraflarımı gördüğümde hala insan olduğumu gördüm. Bu benim karizmamı çizdirir mi diye düşünmedim. Kalıplara bağlı yaşamadığım için kurallara uymadığım için insanlara farklı geliyorum. Herkesin yüzünde bir maske var, ben de yok.

Haberin Devamı

- Herkes içki içiyor. Ama onlar arabalarını bar kapısına yanaştırıp hemen kaçıyorlar. Ben ise içki içtiğim zaman herkesten daha fazla duygusallaşıyorum. Galiba ben fazla doğalım, daha gerçeğim. Onlar gibi politik davranamıyorum. İçki içtiğim zaman da şöhret meselesinden dolayı bastırdığımız sıkışmışlık ortaya çıkıyor. Kendini özel hissettiğin an o kadar az ki.

Hiç kimseye ıssız adam tripleri oynayacak değilim

Açıkçası yaşadığımız hayatlar dışarıdan kolay gibi gözükse de, şaşalı gözükse de nihayetinde hepimiz insanız. Benim şöhreti kaldıramadığımı düşünüyorlar.

Halbuki bu işe şöhret olmak için girmedim ki. Bu işin o tarafını hiç hesaplamadım. Bu yüzden özgürlüğümden oldum. O gece ağlamanın asıl nedeni giden özgürlüğümdü. Sokakta yürüyemiyorum, rahat hareket edemiyorum. Gece bir bardan çıkıyorsun zınk diye karşında kameralar. Kapatın kameraları diyorsun, dertleşmek istiyorsun. Ama yine çekiyorlar. Bu bile yalnızlaşmak için bir sebep aslında.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!