Kızının mezar taşına şarkı sözü yazdırdı

Güncelleme Tarihi:

Kızının mezar taşına şarkı sözü yazdırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2005 00:00

Evli sevgilisinin oturduğu apartmanın 9’uncu katından atlayarak intihar eden üniversite öğrencisi Tuğçe Gürman’ın babası Sezer Gürman, kızının mezarına, şarkı sözlerinden alıntı yaparak, ‘Sen Tanrı mısın da beni öldürdün. Eşime dostuma beni güldürdün’ diye yazdırdı.

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Tuğçe Gürman, 23 Aralık 2003 sabahı babası Sezer Gürman’ın iş ortağı olan sevgilisi Gökmen Eryılmaz’ın Ataşehir’de yaşadığı apartmanın 9’uncu katından atladı.

Kızının ölümünün ardından Sezer Gürman, Tuğçe ile eşinden boşanmak üzere olan iş ortağının evlilik hazırlığı yaptıklarını ve birbirlerine aşık olduklarını açıkladı. Ayrıca kızının intihar etmediğini, Gökmen Eryılmaz’ın onu yangın merdiveni boşluğundan attığını öne sürdü.

İki çocuk babası Gökmen Eryılmaz ise, evlilik planı yaptıkları iddiasını reddederek, Tuğçe’nin kendisine platonik bir aşkla bağlandığını iddia etti.

Tuğçe’nin ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı ise bunun bir intihar olduğuna karar vererek, dosyayı kapattı.

MÜSLÜM GÜRSES’İN ŞARKISI

Kızının cinayete kurban gittiği konusunda ısrar eden Sezer Gürman, Tuğçe’nin okulda verilen bir ödevde Gökmen Eryılmaz’a olan sevgisini, ‘Bahara hayatımı birleştireceğim bir tanemi, yeryüzündeki tüm sevgilerin toplamından daha çok seviyorum’ cümleleriyle anlattığını hatırlattı.

Sezer Gürman, sevgilisi uğruna ölümü seçen kızı Tuğçe’nin Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’ndaki mezarının taşına ise, iki yıl sonra sitemini anlatan bir şarkı sözü yazdırdı. Önce Müslüm Gürses’in, ardından da Sezen Aksu’nun söylediği ‘Tanrı İstemezse’ adlı şarkının iki dizesi ‘Sen Tanrı mısın da beni öldürdün. Eşime dostuma beni güldürdün’ acılı babanın hislerini de bir nebze olsun anlatabilmekte.

Tanrı İstemezse

Söz: Ali Avaz

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş

Tanrı istemezse insan ölmezmiş

Sen Tanrı mısın beni öldürdün

Eşime dostuma beni güldürdün



Vicdanının sesini dinle bak ne diyor

Senin için bir can, bir can gidiyor

Allah öldürür dünyadan alır

Sen beni öldürdün hayatta bıraktın



Cehennem ateşi ahirette olur

Sen beni dünyada ateşe attın

Senin için herkes kötü söylüyor

Söylemesi kolay bir de bana sor

Seninle yaşamak güzel şey ama

Senden ayrılmayı gel de bana sor
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!