Kızını tek başına büyütecek

Güncelleme Tarihi:

Kızını tek başına büyütecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2006 00:00

Geri Halliwell, bir ay önce dünyaya getirdiği kızı Bluebell Madonna’yla ilk kez objektif karşısına geçti. Hello dergisine konuşan Halliwell, kızını tek başına büyüteceğini söylüyor.

Spice Girls grubu dağıldıktan sonra topluluk üyeleri için yeni bir hayat başladı. Topluluğun "Tarçın kız"ı Geri Halliwell, müzik dünyasında büyük başarılara imza atacağını düşünüyordu ama bu hayalini gerçekleştiremedi. Uzun bir süre sesi soluğu çıkmayan Halliwell, hamile olduğunu açıklayınca tekrar gündeme geldi.

ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Geri Halliwell, kısa bir süre önce bir kız çocuk dünyaya getirdi. Ayrıldığı sevgilisi Sacha Gervasi’den dünyaya getirdiği kızına Bluebell Madonna adını veren Halliwell, kızını tek başına büyütecek.

Kızını sezaryenle dünyaya getiren Geri Halliwell, doğum yaptıktan sonra hastanede kalmak yerine hemen evine dönmeyi tercih etti. Kızını kucağına aldığı an hayatının en büyük mutluluğunu yaşadığını söyleyen Halliwell, eski çılgın günlerine veda etmişe benziyor.

Uzun bir süre çalışmayı düşünmeyen şarkıcı, 24 saat kızının yanında olmak istediğini söylüyor. Babasız çocuk büyüttüğü için üzgün olmadığını da sözlerine ekleyen Geri Halliwell, en büyük yardımcısının da annesi olduğunu belirtiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!