Kızına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kızına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2010 16:18

Sibel Alaş, kızı Tuğçe'den haber alamadığı gerekçesi ile önceki gün karakola başvurmuştu. Alaş'ın heyecenlı bekleyişi sona erdi ve kızı Tuğçe buldu. Ünlü sanatçı mutlu haberi twitter'daki sayfasında duyurdu.

Haberin Devamı

Sibel Alaş, koruyucu anne olarak büyüttüğü Tuğçe’nin velayeti konusunda biyolojik anne Gülcan Göçer Avcı ile 2005 yılında mahkemelik olmuştu. Alaş ile eşi Zeki Aköz, Avcı’nın 3.5 aylıkken Sosyal Hizmetler Kurumu’na bıraktığı kızını geri istemesi üzerine velayet davası açmış ve kazanmıştı.

Alaş’ın 2 yaşındayken Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan alıp koruyucu annelik yaptığı 14 yaşındaki Tuğçe, üç gün önce  kaybolmuş, olay üzerine  Alaş ve menajerlik şirketi sahibi eşi Zeki Aköz karakola başvurmuştu. 

Yaşadıklarını “Önceki gün kızımı okuldan almaya gittim. Gitmeden önce de telefonlaşmıştık. 16.30 sıralarında okulun kapısında buluşacaktık. Gittiğimde orada yoktu. Okulun içine girdim, aradım ama bulamadım. Müdürlere müracaat ettim, öğretmenlere sordum. Hava kararınca da etrafa bakmaya başladım. Sonra gidebileceği akrabalarımı, arkadaşlarını aradım. Kimsede yoktu. Saat 20.00 gibi kaçırıldığını anladım. Hemen Çocuk Büro’ya gittik. Telefon görüşmelerinden bir takım ipuçlarına ulaştılar. Bugün de (dün) savcılıktaydık. Polisin elindeki ipuçlarına inanıyorum. En kısa zamanda kızıma sarılacağım.” sözleriyle anlatan Sibel Alaş kızına kavuştu.

Haberin Devamı

Mutlu haberi Twitter'daki sayfasından duyuran  Alaş şu notu yazdı: "Çocuk Büro'nun çalışmaları sonucunda,kızımızı sağ salim ve zarar görmeden teslim aldık.Duyarlı herkese müteşekkirim.Allaha emanet olun."        

Kızına kavuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!