KIZIM BEŞİNCİDE EVET DEDİ

Güncelleme Tarihi:

KIZIM BEŞİNCİDE EVET DEDİ
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2013 18:36

2010 yılında Robbie Williams’la evlenen Türk kızı Ayda Field’ın babası Haldun Evecan, ünlü şarkıcının kızına tam beş kez evlenme teklifi ettiğini açıkladı: “Ayda, ilk dört teklifi kabul etmemiş, beşincide evet demiş.”

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, 2010 yılına olay yaratan bir düğünle Türk kızı Ayda Field ile evlenmişti. Çift, bu mutluluklarını geçtiğimiz yıl Theodora ismini verdikleri bebekleriyle perçinledi. Torun heyecanı yaşayan Ayda Field’ın babası Haldun Evecan önceki gün Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de sorularımızı yanıtladı. Evecan, hem sevincini hem de endişelerini paylaştı:

BAZI KAYGILARIM OLDU
“Kızımın Robbie Williams’la yaptığı evlilik tabii ki mutlu etti beni. Herkes, böyle dünyaca ünlü bir yıldızın damadı olmasından mutlu olur. Yalnız bazı kaygılarım da oldu. Biliyorsunuz, şöhretli insanlar mutluluklarını uzun süre idame ettiremiyorlar. Umarım kızım ve damadım bunu başaracak. Mutlulukları uzun sürer ve devam ederse, biz daha mutlu olacağız.”

ROBBIE BANA “BABA” DEDİ
“Torunum Theodora Rose’u gidip gördüm, sevdim. Çok tatlı bir çocuk. Damadımla da tanıştık. Çok güzel bir tanışma oldu. Bana ‘baba’ diye seslendi ve beni Düsseldorf konserine davet etti. Konsere çıkacağında da bana ‘Kıyafetim yüzünden beni mazur gör, biliyorsun konserlerimde böyle ilginç ve çekici görünmem gerekiyor’ dedi. Daha sonra annemi aramak istedi, onunla konuştu. Tüm aileyle sohbet etti.”

KIZIM ŞÖHRET DERDİNDE DEĞİL
Haldun Evecan, kızıyla damadının nasıl tanıştığı sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Bir partide tanışmışlar, beş yıl flört etmişler. Damadım, kızıma tam dört kez evlenme teklif etmiş ama Ayda kabul etmemiş, beşincide evet demiş. Ayda çok kaliteli bir kız. İki üniversite bitirdi, tok yaşamış bir kız anlayacağınız. Hiç öyle ‘şöhret olayım’ gibi bir derdi olmadı. Evlenme zamanı geldiğini hissedince de evlendi.”

İyi baba olamadım
Haldun Evecan, kızı Ayda Field’ın düğününe katılmamış, evliliğe karşı çıktığı için törene gitmediği öne sürülmüştü. Evecan da o dönem iddiaları “Kızımı oralarda büyüten ve baba dediği başka biri var. O kişiye saygısızlık yapmak istemedim. Düğüne gidip, o mutluluğu bozmaya hakkım olmadığını düşündüm. Ben kızıma zamanında iyi babalık yapamadım” demişti.

Robbie Williams ile Ayda Field’ın Los Angeles’taki düğün töreni, günlerce magazin sayfalarını süslemişti. Çift, geleneklerin dışında bir düğün töreni organize etmişti. Düğünde törenin yapıldığı malikanenin girişine siyah halı serildi, sağdıçlık ve nedimelik görevi 8 köpeğe verildi, Williams, Field’ın jartiyerini dişleriyle indirdi...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!