Kız yine mi evleniyorsun

Güncelleme Tarihi:

Kız yine mi evleniyorsun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2013 11:40

Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Stand-up’ı aratmayan şovda, sanatçının esprilerinden eski sevgilisi Önder Fırat ve şarkıcı Tuğba Özerk de nasibini aldı.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’nun 23-24 Ağustos ve 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 4 konserlik Turkcell Yıldızlı Geceler maratonu önceki akşam başladı. Bu konser serisi için Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi, bir Akdeniz bahçesi olarak dekore edildi. Şarkılarını bu dekor içinde, Fahir Atakoğlu ve orkestrası eşliğinde seslendiren Aksu’yu yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Konserin startını “Gülümse” ile veren, tempoyu bir yükseltip bir düşüren Sezen Aksu’nun esprileri de geceye renk kattı. Birçok ünlü isim bu esprilerden nasibini aldı. Sürprizlerin birbiri ardına geldiği gecede Aksu, “Firuze” şarkısında kendisine eşlik etmesi için Atilla Özdemiroğlu’nu sahneye çağırdı. Ardından “Kayıp Şehir” dizisiyle tanınan Ayta’yı sahneye aldı, o ve dinleyici korosu ile beraber “Kaçak”ı seslendirdi. Sürpriz isimlerden bir diğeri de yakın dostu Emel Müftüoğlu’ydu. Aksu ile Müftüoğlu stand-up şovunu aratmayan sohbetleri ve yaptıkları taklitlerle binlerce kişiyi kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Keyfi yerinde olan, izleyiciler arasında gördüğü arkadaşlarına sık sık takılan Sezen Aksu, eski sevgilisi Önder Fırat’la ilgili de komik bir itirafta bulundu; ünlü işadamının kendisi yüzünden yaklaşık 15 kilo verdiğini söyledi: “Benim et ürünleriyle aram pek iyi değildir. O yüzden Önder komşuya giderdi ‘sizde et var mı?’ diye. Dışarıdan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama adam hayal kırıklığına uğradı. Açlıktan ölüyordu. Bana geldiğinde 95 kiloydu, 80’e indirdim. Sayemde hâlâ jilet gibi dolanıyor ortalarda!”

İzzet Çapa, Ebru Cündübeyoğlu, Büşra Pekin, Sedef İybar ve Ayşe Özyılmazel’in de izleyiciler arasında bulunduğu konser, “Şarkı Söylemek Lazım”la noktalandı. Ama binlerce kişi Sezen Aksu’nun gitmesine izin vermedi, alkışlar ve ıslıklar dinmedi. Onları kırmayan sanatçı “Kaçın Kurası”, “Kavaklar” ve “Rakkas” ile üç kez bis yaptı. “Kavaklar”ın sonunda “Metin Altıok’un, Uludere’nin, Roboski’nin ruhuna gitsin” diyen Sezen Aksu, geceyi şu sözlerle bitirdi: “Siz bana hayatım boyunca el verdiniz. Umarım ben de size el vermişimdir. Hepinizi tek tek bağrıma basıyorum.”

Haberin Devamı

KIZ YİNE Mİ EVLENİYORSUN

Sezen Aksu, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Fatih Cesur’dan evlenme teklifi alan eski vokalisti Tuğba Özerk’e de takıldı. En ön sıradan kendisini izleyen Özerk için “Tuğba’ya ilk şarkı söylettiğimde 11 yaşındaydı. Ağzı burnu birbirine karışmıştı. Şimdi geldi Tuğba Özerk oldu” diyen sanatçı, ardından ona şöyle seslendi: “Kız yine mi evleniyorsun! Ben de öyle yaptım, hep evlendim. Sonra ne oldu dersen, kader...”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!