Kıyafeti olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Kıyafeti olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2011 00:00

Seren Serengil’in “Beyaz Show”da giydiği kıyafet olay oldu. Ünlü şarkıcı, kendisini Twitter’dan eleştirenlere sert yanıt verdi: “Onlar sormadan görme, beni kıskanıyorlar.”

Haberin Devamı

YENİ albümünü kısa bir süre önce çıkaran Seren Serengil, geçtiğimiz cuma akşamı “Beyaz Show”a konuk oldu. Ünlü şarkıcı, yayına üzeri taşlarla süslü deri bir kostümle katıldı. Programı izleyenler, sosyal paylaşım sitesi Twitter’a bu kostümle ilgili yorumlar yazdı. Ancak yazılanlar Serengil’i kızdırdı. Serengil, Gamze Topuz, Metin Arolat ve Neslihan Yargıcı’ya aynı site üzerinden çok sert sözlerle yanıt verdi. Şarkıcı, o eleştirileri yapanların kendisini kıskandıklarını öne sürdü: “Güzel bir şov programına çıkıyorum, sade ve sıradan olamam. Beni eleştirenler, altlarındaki kokuşmuş jean’lerine baksınlar. Yıllardır aynı jean’leri giymekten koktular artık. Onlar sonradan görme ve benim gibi giyinemedikleri, benim gibi olamadıkları için bunları söylüyorlar. Sekiz yıl aradan sonra tepelerine geldim, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Kıskançlık ve şaşkınlık içerisindeler. Bütün gece beni izleyip b.k atanlara baktım da modası geçmiş bir gay popçu, bir gulyabani kadın popçu, siyahlar içinde köhnemiş eski fosil bir modacı” yorumunu yaptı. Serengil, programda giydiği kostümün 8 bin 500, Louis Vuitton marka ayakkabılarının 2 bin 500, takı ve aksesuvarlarının 6 bin TL değerinde olduğunu da sözlerine ekledi. 

Gülben’i affettim
  
Seren Serengil, son olarak giydiği çizme yüzünden polemik yaşadığı Gülben Ergen’le yıllardır süren küskünlüğünü sona erdirmeye karar verdi. Twitter’daki sayfasına Ergen için “Çocukları ve yüzündeki mutsuzluğu görünce dayanamadım. Kızgınlığım ve kırgınlığım ömür boyu içimde yara olarak kalacak olsa bile şu anda üzgün ve zor günlerde olanı affettim” yazan Serengil, “Kendisi çok zor günler geçiriyor. Çocuklarıyla fotoğraflarını gördüm, içim el vermedi ve dargınlığı bitirme kararı aldım” dedi.

Haberin Devamı

Twitter’a ne yazdılar? 

Metin Arolat: Seren’in kıyafeti?
Gamze Topuz: Seren Serengil canlı şarkı söylüyormuş gibi yapıyor, amacı ne?
Neslihan Yargıcı: 80’lerden günümüze. Ucube model.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!