Kıvanç Tatlıtuğ bir klip için 120 bin dolar alacak

Güncelleme Tarihi:

Kıvanç Tatlıtuğ bir klip için 120 bin dolar alacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2008 00:00

Türkiye’de büyük ilgiyle izlenen Gümüş dizisinin Arap kanallarında da reyting rekorları kırması Kıvanç Tatlıtuğ’a yeni anlaşmalar getirmeye başladı.

Lübnan’da yayın yapan "Buğra" adlı magazin dergisinin haberine göre, ülkenin ünlü şarkıcılarından Rula Said, yeni şarkısının klibi için Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaştı. Arap dünyasında "Nur" adıyla bilinen "Gümüş" dizisi sayesinde büyük üne kavuşan Tatlıtuğ’ın, klipte oynamak için 120 bin dolar istediği bildiriliyor. Said’in prodüktörlerinin bu talebi kabul ettiği ve Tatlıtuğ’un bir Arap klibinde oynayan modeller içinde en çok para kazanan isim olacağı belirtildi. ’Hello Noia’ isimli şarkıya çekilecek olan klibin mekanı için Lübnan’ın başkenti Beyrut ile dağlık bölge tercih edilmiş. En son, rakibi Haifa Wehbe’yi öldürme girişimiyle bağlantılı olduğu iddialarıyla gündeme gelen Lübnanlı şarkıcının, Arapların hayranlığını kazanan Kıvanç Tatlıtuğ ile klip çekerek Ortadoğu’daki popülaritesini artırmaya çalıştığı söyleniyor. Songül Öden ile başrolü paylaştığı, aşk hikayesinin anlatıldığı Gümüş dizisi Dubai ile birlikte 22 ülkede yayınlanınca, dizinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ bir anda popüler olarak, Arap yıldızlarını gölgede bırakıp dergilere kapak oldu.

Gümüş dizisinin yanı sıra Ihlamurlar Altında ve Çemberimde Gül Oya dizileri de Arap seyircilerin büyük ilgisini çekerek yayınlandıkları ülkelerde reyting rekorları kırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!