Kısmetse Olur’un adayı Adnan Kızıltaş estetikli halini ilk kez paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’un adayı Adnan Kızıltaş estetikli halini ilk kez paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 12:37

Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Soruları gündemdeki yerini korurken; programın popüler isimlerinden Adnan Kızıltaş’ın İnstagram'daki son paylaşımı dikkat çekti. Damat adayı son bölümler bantlı olan burnunun yeni halini ilk kez paylaştı. İşte, estetik ameliyatı olan Adnan Kızıltaş’ın yeni hali ve Kısmetse Olur'un yeni bölümleriyle ilgili son durum!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur programının yeni bölüm tarihi belirsizliğini koruyor ancak programın popüler isimleri sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri programa iki sezondur devam eden Adnan Kızıltaş oldu. Kısmetse Olur’un yeni bölüm tarihiyle ilgili bir bilgi alabilme umuduyla adayların paylaşımlarını takip eden izleyiciler, Adnan Kızıltaş’ın yeni haliyle ilk kez karşılaştı. Popüler damat adayı, yayınlanan son bölümde burnundaki bantla izleyici karşısına çıkmıştı. İşte, Adnan Kızıltaş’ın yeni hali ve programın son durumu!

Kısmetse Olur’un adayı Adnan Kızıltaş estetikli halini ilk kez paylaştı

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Seda Akgül'ün sunuculuğunu, Production House'un ise yapımcılığını üstlendiği Kısmetse Olur'un son birkaç gündür ekranlarda olmaması kafaları karıştırdı. En son 28 Nisan Cuma günü izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur'u Kanal D’nin bugünkü yayın akışında da yer almıyor. Sevilen gündüz kuşağı programı hafta için her gün 12.15'te yayınlanıyordu. Yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı ise henüz belirsiz. 

BAKMADAN GEÇME!