Kısmetse Olur'da büyük yüzleşme!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda büyük yüzleşme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 10:05

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Kısmetse Olur hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Pazar akşamı yayınlanacak olan final gecesinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Kısmetse Olur finali artık saat 20.00'de seyirci ile buluşacak. Kısmetse Olur finalinde neler olacak? İşte Kısmetse Olur'dan sürpriz gelişmeler..

Haberin Devamı

Kısmese Olur'da heyecan devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur yeni bölümde yüzleşme için eski gelin adayları eve dönüyor. Peki Kısmetse Olur evinde neler yaşanacak? Kısmetse Olur finali ile ilgili ilk görüntüler de geldi. İşte Kısmetse Olur'dan sürpriz gelişmeler..

Kısmetse Olur yüzleşme bölümünde eve eski gelin adaylarından Nur ve Cansu geliyor!
Nur ve Cansu, hem gelin hem de damat adaylarıyla yüzleşmek için bir araya geliyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 162. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR 30. HAFTANIN FİNALİ

Kanal D'nin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Kısmetse Olur'da heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'da sürpriz bir açıklama yapılacak. Melis'in Batuhan ile ilgili yaptığı açıklama herkesi şaşırtacak. Kısmetse Olur yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Batu, Dilek'in karakterini beğendiğini söyleyince tüm adaylar öyle bir yakıştırma yapıyor ki... Batu ve Dilek arasında yeni bir aşk doğabilir mi?

Kısmetse Olur 29. haftanın finali ile ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Kısmetse Olur'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur'da yapılan oylama sonucu evde en çok ismi çıkanlar Batuhan ve Cansu oldu. 10 Bin TL'lik çeki kazanan ve evi koruma altına alan Tankut oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Cansu elendi.  Kısmetse Olur evine giren Aycan Tunç'un açıklamaları ise izleyenleri şaşırttı.

Yeni gelin adayı Aycan, Melis'e meydan okuyor! ikili arasında büyük bir rekabet başlıyor! Aycan, haftaya iddialı başlıyor! 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Kısmetse Olur evinde haftalardır hep gelinler evinden elenen isimler çıkıyor. Geçen hafta Kısmetse Olur'dan Seray elenmişti. Ondan önceki hafta da Nur Erkoç gitmişti.

KISMETSE OLUR'DA ESER VE EMRE TARTIŞMASI

Emre, Eser’i karşısına alarak “Bazen çok eksi notlar alıyorsun” diyor, Eser ise “Emre benimle problemin ne?” diyerek karşılık veriyor. İyice gerilen ortamda Emre sesini biraz daha yükselterek “Abi problem yaratıyorsun!” diyor. Bakalım ikili arasındaki problem yeni bölümde çözülecek mi?

TANKUT DANIELA YAKINLAŞMASI

Evde baş başa yemek yiyen Tankut ve Daniela arasında romantik anlar yaşanıyor. Samimi itiraflarda bulunan Daniela bir de “Sil Baştan” şarkısını söyleyerek ortama renk katıyor. Öte yandan Semih ve Melis dışarıda baş başa yemek yerken birbirlerine iltifatlarda bulunuyor.

Haberin Devamı

Gelin adayı Dilek, Daniela ile sohbeti sırasında hayat hikayesini anlattı.6 yaşında babasının gözlerinin önünde vurulması ve çocuk esirgeme kurumunda büyümesine değinen Dilek’in bu hikayesi evdeki tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğdu. 

 

BAKMADAN GEÇME!