Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı klip görüntüsü - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı klip görüntüsü - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 18:27

Kısmetse Olur Ceyda'nın klibi olay oldu. Ceyda Kırıcı ile eski nişanlısı Umut Kaya'nın klip görüntüleri Kısmetse Olur evini karıştırdı. Kısmetse Olur gelin adaylarından Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisi Umut Kaya ile çektiği klip olay oldu. İşte; Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı klip görüntüsü.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde hergün yeni bir kavga hergün yeni skandal! Kanal D'nin ilgiyle takip edilen ancak kavga ve gürültünün bir an bile olsun eksik olmadığı Kısmetse Olur'a bu defa Ceyda'nın klibi damgasını vurdu.

Kısmetse Olur damatlar evinden Adnan ile ilişkisi olan Ceyda, geçtiğimiz haftalarda elenerek evden ayrılmıştı. Kısmetse Olur Ceyda, Ceyda Kırıcı'nın evden ayrı olduğu günlerde şarkıcı olan eski sevgilisi Umut Kaya ile bir klip çektiği gündeme bomba gibi düştü. Şu sıralar herkes Kısmetse Olur Ceyda'nın klibini araştırıyor.

Klip ile ilgili bir açıklama yapan Ceyda, ''Paraya ihtiyacım vardı. O yüzden klipte oynadım.'' dedi. Ceyda, Umut Kaya'nın ''Bu da böyle olsun'' şarkısının klibinde oynadı.

Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı klip görüntüsü - izle

Haberin Devamı

CEYDA KIRICI KİMDİR?

Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Kısmetse Olur'un diğer yarışmacılarıyla sık sık karşı karşıya geliyor.

Memleketi İzmir olan Ceyda, lise mezunu, 1994 doğumlu, 53 kilogram ve 1.70 santimetre boyunda. Göz rengi kahverengi olan Ceyda'nın burcu ise Koç.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!