Kısmetse Olur’da Ceyda bebekliğine geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da Ceyda bebekliğine geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 15:45

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin severek takip ettikleri izdivaç programı Kısmetse Olur’ da heyecanın dozu bir an olsun kesilmiyor. Ciddi tartışmaların yaşandığı ve adrenalinin yüksek olduğu Kısmetse Olur evinde bugün eğleneli anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde dengeler değişti. Her an yeni olay ve tartışmalara gebe olan Kısmetse Olur evinde, bu defa komik ve eğlenceli anlar yaşandı. Kısmetse Olur 101. bölümünde gelinler evinde komedi tadında bir eğlence yaşandı.

Kısmetse olur’un gelin adaylarından Ceyda, bebek oldu. Adnan ile birlikte olan, dolgun yanakları ile ev halkının sempatisini kazanan Ceyda’yı arkadaşları bebek yaptı. Giydiği askılı pantolonları olay olan Ceyda’ yı evdeki gelin adayları yakalayarak yanaklarına çiller çizdiler. Sonrasında Mehtap, bebek Ceyda’nın annesi oldu. Anne Mehtap, bebeği Ceyda’ya elleri ile bisküvi yedirdi ve onunla oyunlar oynadı.

Ceyda’ya yapılan bu şakayı damatlar evinden izleyen Adnan ve Emre’de boş durmadı. Adnan pantolonunun paçalarını sıvadı, yanaklarına kırmızılıklar sürdü ve ayıcığını alıp Emre’nin elinden tutarak gelinler evine gitti. Adnan’ı bu halde karşılarında gören gelin adayları kahkahalara boğuldular. Adnan ve Ceyda müthiş bir performans sergileyerek ev halkı ve izleyenleri güldürdü.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da Ceyda bebekliğine geri döndü

Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı kimdir?

Ceyda Kırıcı, 21 yaşında ve Koç burcu. İzmir’li olan Ceyda, lise mezunu ve şu an çalışmıyor. Şu an, Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur izdivaç programında, damat adaylarından Adnan ile evlilik yolunda ilerliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!