Kısmetse Olur 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 16:52

Kanal D ekranlarının evlilik programı Kısmetse Olur’da sular durulmuyor. Her gün yeni bir kavganın yaşandığı evde bugüne Melis, Daniela ve Ceyda kavgası damga vururken, Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında da Murat ve Mehtap ilişkisinin büyük yara alacağı görünüyor. Peki, Kısmetse Olur 90. bölümde neler olacak? Murat ve Mehtap ayrılıyor mu? Eser ve Emre neden Mehtap’tan özür diliyor? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde bugün yine bir kavga vardı. Daha önceki günlerde Eser ve Daniela arasında kalan Cansel bugün Daniela ile bir daha muhatap olmak istemediğini söyledi. Yaşananların ardından damatlar evine giden ve Tankut’la dertleşen Daniela’nın söyledikleri Melis tarafından duyulunca Melis sinirlerine hakim olamadı ve damatlar evine gitti. Daniela’nın bencil olduğunu söyleyen Melis gözyaşlarını tutamazken Daniela da konunun Melis’le alakalı olmadığını söyledi. Ancak Melis’in bağırmalarına dayanamayan Daniela ağlamaya başlayınca Cansel Daniela’nın ağlamasını samimiyetsiz bulduğunu söyledi. Cansel’in bu sözleri Daniela’yı daha çok üzdü.

Gelinler evine dönen Melis ise Daniela’nın her şeyde birinci olmak istediğini söyleyerek ağlama krizine girdi.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR EVİNDE DANİELA VE MELİS KAVGASI



KISMETSE OLUR 90. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur yeni bölümde Eser ve Emre Mehtap’a bir şaka yapmaya karar veriyor ve Murat’ın ailesinin kendisini istemeye geleceklerini söylüyor. Bunun üzerine heyecanlanan ve hazırlık yapmaya başlayan Mehtap ve gelinler evindeki adaylar Emre ve Eser’in gerçekleri söylemesiyle neye uğradığını şaşırıyorlar.

Kısmetse Olur 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Mehtap yaşananların ardından Emre’den böyle bir şey beklemediğini söylerken, Emre ve Eser de Mehtap’tan özür diliyor. Ancak Mehtap Murat’a kendisine umut bağlamamasını, evlilikten çok korktuğunu gözyaşları içinde anlatıyor. Murat Mehtap’ı sakinleştirmek isterken Mehtap söylediklerini tekrarlayarak evlenmek istemediğini söylüyor.

Kısmetse Olur 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Yaşananlar Eser ve Emre'ye yaptıkları şakanın haddini aştığını gösterirken, ikili Murat’tan da özür diliyor. Diğer tarafta ise gelinler evinde Mehtap’ın isteneceğini düşünen, ancak gerçekleri öğrenince çok sinirlenen Cansel ve Melis Murat’ın Mehtap’a aldığı tüm hediyeleri toplayıp damatlar evine gidiyorlar. Hediyeleri yırtıp fırlatan Cansel ve Melis Murat ev Mehtap ilişkisinin bittiğini söylerken, Eser Cansel’in yaptıklarına sert bir dille karşılık veriyor. Hediyeleri getirip fırlatmanın Cansel’e kalmadığını söyleyen Eser’in Cansel ile arasının nasıl olacağı merak konusu. Peki, Mehtap ve Murat gerçekten ayrılacak mı?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 90. yeni bölümüyle 4 Şubat Çarşamba günü 12:45’te Kanal D ekranlarında!

KISMETSE OLUR 90. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!