Kısmetse Olur 88. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 88. yeni bölüm fragmanı yayında –  İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 17:00

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yayınlanan bölümde Melis’in diskalifiye olmasıyla alakalı oylama evdeki ortamı bir anda gerginleştirirken, oylamanın sonucu da izleyenler tarafından merak edildi. Peki, Melis Kısmetse Olur evinden elendi mi? Kısmetse Olur 88. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Her bölümünde birbirinden farklı olayların yaşandığı Kısmetse Olur evinde 8 damat ve 8 gelin adayı birbirini tanımaya çalışıyor. Geçtiğimiz gün yapılan elemede elenen isim damatlar evinden Selçuk olmuştu. Selçuk’un yerine ise kızların gözlerinin parlamasına neden olan Boğaçhan gelmişti.

MELİS DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Bugün Melis ve Ceyda arasında çıkan kavgada Melis, Ceyda’ya temas ederek uyarı aldı. Aynı şekilde Ceyda da bir uyarı daha alarak 2. kez ihtar yemiş oldu. Melis ve Daniela’nın yaşanan her ilişkiyi kıskandığını iddia eden Ceyda, bu sözleriyle Melis’in sinirlenmesine neden oldu. Melis Ceyda’nın üzerine yürürken Ceyda’da ondan geri kalmadı. Kısmetse Olur evinde 3. uyarısını alan Melis’in diskalifiye edilip edilmemesiyle alakalı gelinler evinde oylama yapıldı. Tüm gelin adayları Melis’in evden gitmemesi yönünde oy verdi. Böylece Melis evde kaldı. Ancak Melis bir daha uyarı alırsa oylama yapılmadan evden ayrılacak.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 88. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur evinde yarın eğlenceli dakikalar yaşanacak gibi duruyor. Özellikle Eser, Adnan ve Emre’nin masa lambası ile telefon konuşması yapması herkesi şaşırtacak gibi görünüyor. Öte yandan Nur ve Semih arasındaki ilişki birbirini tanıma yolundan çıkıp daha ciddi boyutlara ulaşıyor. Semih’ten tek taş isteyen Nur, kendi annesinin ve Semih’in annesinin anlaşıp anlaşamayacaklarını Semih’e soruyor.

Ceyda ise gelin adaylarına Adnan’ın kendinden özür dilediğini söylüyor. Ceyda bu hareketi Melis ve Daniela’ya gönderme olarak mı yapıyor, merak konusu.

Kısmetse Olur evinde yarın yaşanacaklar arasında en çok merak edilen ise Nur’un annesi ve Melis’in teyzesinin karşı karşıya gelecek olması gibi duruyor. Nur’un annesi Erdem’e Melis’le arasında her şeyin bitip bitmediğini sorarken, Melis’in teyzesi ise Nur’un annesinin Kısmetse Olur evine bir önceki gelişinde Melis’e söyledikleriyle alakalı konuşuyor. Melis ve Nur’un aile bireylerinin arasında tartışma yaşanıp yaşanmayacağı ise merak ediliyor. 

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümüyle Salı günü 12:45’te Kanal D ekranlarında!

KISMETSE OLUR 88. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!