Kısmetse Olur 85. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 85. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 17:46

Her bölümde ayrı bir tartışmanın ve aşkın yaşandığı Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haftanın finali öncesinde Kısmetse Olur evinde dokunulmazlık alan isimler hangileri olacak? Kısmetse Olur 85. bölümde neler yaşanacak? Kısmetse Olur 85. bölüm fragmanı haberimizde…

Haberin Devamı

8 damat ve 8 gelin adayının Kısmetse Olur evinde hayatının aşkını ve evleneceği insanı bulmayı amaçladığı yarışma programında haftanın son gününün fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında bir süredir kalbi kırık olan kişilerin yeni aşklara doğru yelken açtıkları görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde de Nur’a olan ilgisini belli eden Erdem bu sefer Nur’a kendini anlatıyor ve hedefinin hayatını paylaşacağı kişiyi bulmak olduğunu dile getiriyor. Nur ise arada kalmış bir insanın bakışlarıyla süzüyor Erdem’i. Acaba ikilinin bir şansı olacak mı?

Bir tarafta ise aşklarına başlayan ve aşklarını dolu dizgin yaşayan Mehtap ve Murat romantik bir akşam yemeği yiyorlar. Mehtap Murat’a güzel sözler söylüyor. Bir tarafta ise çok güzel başlayan Adnan ve Ceyda aşkının bir bilinmeze doğru gittiği görülüyor. Adnan’ın Ceyda’ya sinirlendiği ve gitmek istediği anlaşılıyor, ancak Ceyda Adnan’a izin vermek istemiyor.

Haberin Devamı

Ayça ise emre için geri döndüğü Kısmetse olur evinde bambaşka bir yola devam edecek gibi duruyor. Semih’i beğendiğini söyleyen Ayça’nın yeni hedefi Semih mi olacak? Semih’in Nur ile bir yola girip girmediğini öğrenmek isteyen Ayça’nın samimi halleri Erdem’in dikkatinden kaçmıyor.

Kısmetse Olur 85. bölümüyle yarın 12:45’te Kanal D ekranlarında olacak!

KISMETSE OLUR 85. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!