Kısmetse Olur 109. bölümünde neler olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 109. bölümünde neler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 09:25

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, yine bomba gibi bir bölüm ile ekranlara geliyor. Kısmetse Olur evinde her an yeni bir sürpriz yaşanıyor. Programın bu bölümünde de yine sürprizlerle dolu anlar yaşanacak. Ancak, bu kez gerginlik tavan yapmış durumda. Evde sert rüzgarlar esiyor. Kısmetse Olur 109. bölüm fragmanı izle.

Haberin Devamı

26 Şubat Cuma günü Kanal D ekranında yayınlanacak olan Kısmetse Olur 109. bölüm fragmanı yayınlandı. Takipçileri heyecan dolu bir günün beklediği izdivaç programı Kısmetse Olur evinde neler olacak? Detaylar haberimizde.

Evin aşıkları Ceyda ve Adnan arasında inanılmaz bir gerginlik yaşanıyor. Adnan ve Ceyda birbirlerine giriyorlar. Ama, bu kez kötü bir tartışma yaşanıyor. Bu tartışmanın ayrılıkla sonlanması pek de sürpriz olmayacak gibi.

Geçtiğimiz haftalarda Ceyda'nın eski erkek arkadaşı ile klipte oynaması olay yaratmıştı. Adnan ve ailesi tüm tepkilere rağmen Ceyda'ya sahip çıkmışlardı. Ancak bu bölümde dengeler değişiyor gibi. Adnan Ceyda'ya “Ben sana sevgili olduktan sonra “bir daha o adamla görüşmeyeceksin” demedim mi?” diye çıkışıyor. Adnan, Ceyda'ya eğer buraya görüştüğüne dair bir belge gelirse buraya.. diye tehditlerde bulunuyor. Bakalım, Ceyda'nın savunmaları karşılık bulacak mı?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 109.Bölüm Fragmanı İzle

Adnan, diğer damat adayları ile dertleşirken, “Bana güvendi gelinim dedi ben bu olayın açıklamasını nasıl yapacağım?” diye dert yanıyor. Adnan, ailesine karşı mahcup olmaktan çekiniyor.

Kısmetse Olur'daki gelin adayları da Ceyda'ya sırt çeviriyor. Melis, “Benim bu saatten sonra Ceyda'yla hiçbir işim olmaz.” diyor. Diğer gelin adayları da onu destekleyerek “Hiçbirimizin yok Ceyda'yla işi” diyorlar.

Kısmetse Olur'da tüm dengeler değişecek gibi duruyor. Adnan ve Ceyda ayrılarak aşklarını noktalayacaklar mı? Adnan, Ceyda'nın kiminle görüştüğünü söylüyor. Bu kavganın sebebi kim? Acaba, yine eski sevgili krizi mi çıktı? Adnan ve ailesinin Ceyda'ya karşı tutumu ne olacak? Kısmet'se Olur'un tüm adayları Ceyda'ya karşı cephe mi alacaklar? Bu soruların hepsi Kısmetse Olur'un 109. bölümünde cevap bulacak.

BAKMADAN GEÇME!