Kısmetse Olur yeni bölümde şaşırtan görüntüler!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur yeni bölümde şaşırtan görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 09:28

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Kısmetse Olur bugün yine çok eğlenceli bir bölüm ile ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan Kısmetse Olur'da bugün 70'ler partisi yapılacak. Gelin ve damat adayları 70'ler partisinde neler yaşayacaklar? İşte Kısmetse Olur 167. bölüm fragmanından ilk görüntüler..

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümde 70'ler rüzgarı esecek. Tüm adaylar için parti zamanı. 70'ler kutlamasında renkli anlar yaşanacak. Ayça ve Batuhan yeniden bir araya mı geliyor? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Kısmetse Olur 166. bölümde neler oldu? Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'un yeni bölümünde eve yeni gelen damat adayı Batuhan, Ayça'yla kırmızı odada görüşecek. Kısmetse Olur yeni bölümden detaylar haberimizde..

Kısmetse Olur'da gözyaşları sel oldu. Eser ve Cansel arasında yaşananlar herkesi ekrana kilitledi.

1 Mayıs Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde Emre'nin elenmesinin ardından eve gelen damat adayı Batuhan, tüm dikkatleri üzerine çekti. Batuhan, Ayça'yı kırmızı odaya çağırıyor. Peki bu durumu Batuhan nasıl karşılayacak? 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 167. BÖLÜM FRAGMANI 


KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da 1 Mayıs akşamı eleme yapıldı. Kısmetse Olur son hafta elemesinde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Hazal ve Emre Gül son ikiye kaldı. Bu hafta Kısmetse Olur'a veda eden isim Emre Gül oldu. Emre Gül'ün yerine Batuhan Terzi geldi.

YENİ GELEN BATUHAN TERZİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelen isim Batuhan Terzi oldu. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip? Batuhan Terzi talip olduğu adayların isimlerini açıklamayacak. Kısmetse Olur evinden ilgi göstereceği iki gelin adayına daha sonra bildirecek.

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...

KISMETSE OLUR'DA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cansel ve Eser aşkında depremler yaşanırken, Eser olan bitenlerin ardından gözyaşlarını tutamadı!
Eser, Cansel'in üzülmesine dayanamadı!

BAKMADAN GEÇME!