Kısmetse Olur'da Melis, Ceyda'nın yüzüne pasta yapıştırdı! - 109. bölüm özeti

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda Melis, Ceydanın yüzüne pasta yapıştırdı - 109. bölüm özeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:17

Kısmetse Olur'un 26 Şubat'ta ekrana gelen 109. bölümünde şaşırtıcı anlar yaşandı. Adrenalin ve gerilim dolu anların yaşandığı bölümde evde bazı isimler birbirine girdi. Melis, Semih'in doğum günü için aldığı pastayı Ceyda'nın bozduğunu öğrenince kendisini kaybetti. Melis, bozulan pastayı Ceyda'nın yüzüne yapıştırdı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 109. bölümünde heyecan bir an olsun eksik olmadı. Olayların yanı sıra, programın 26 Şubat Cuma günü yayınlanan bölümünde bu haftanın birincileri belli oldu? Kısmetse Olur'un bu haftaki birincileri kimler?

Kısmetse Olur'da bugün Emre ve Adnan karne hazırladılar. Evde komiklik ve eğlence olması için hazırladıkları karnelerle amaçlarına ulaşamadılar. Emre, bunun sorumlusu olarak Tankut'un mızmızlığını ve Eser'in oyun bozanlığını gösterdi.

Semih'e sürpriz doğum günü!

Melis, Semih'e sürpriz doğum günü partisi hazırladı...

Bugün, damat adaylarından Semih'in doğum günüydü. Semih'le ilgilenmeye başlayan Melis, ona sürpriz bir parti organize etti. Melis, Semih'e özel bir pasta hazırlattı ve bahçeyi süsledi. Ona, evdeki diğer gelin adayları da yardım ettiler. Ancak, bu durum Semih'le yeni ayrılan Nur'un hiç hoşuna gitmedi. Melis'in Semih'e aldığı pasta, sabote edildi. Melis, pastayı sabote edenin Nur olduğunu sandı ve ağladı. Ancak, pastayı sabote eden Ceyda'ydı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda Melis, Ceydanın yüzüne pasta yapıştırdı - 109. bölüm özeti

Ceyda, Nur'un gözyaşlarına dayanamadı ve pastayı çöpe attı. Melis, pastasını sabote edenin Ceyda olduğunu öğrenince sinirlendi ve pastayı Ceyda'nın yüzüne yapıştırdı. Melis'in eski arkadaşı Daniela, Melis'in üzülmesine dayanamadı ve pastayı düzeltti. Melis, bunu görünce duygulandı ve Daniela'ya sarılıp ağlayarak teşekkür etti. Böylece araları bozuk olan Daniela ve Melis'in aralarındaki buzlar eridi.

Ceyda'nın Melis'in pastasını sabote etmesi damatlar evine de yansıdı. Ceyda'nın sevgilisi Adnan, ona çok kızdı ve bu durumu ailesine nasıl açıklayacağını düşünmeye başladı. Emre'de Ceyda'ya tepki gösterdi. Kısmetse Olur'un neredeyse tüm gelin adayları Ceyda'ya karşı cephe aldılar.

Tüm olumsuzluklara rağmen Semih doğum günü pastasındaki mumları üfledi. Kısmetse Olur adayları Semih'in doğum günü partisinde eğlendiler. Tabi ki bir ki bir hariç. O da Nur. Nur, parti boyunca oldukça üzgündü.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda Melis, Ceydanın yüzüne pasta yapıştırdı - 109. bölüm özeti

Kısmetse Olur haftanın birincileri kimler?

Kısmetse Olur'da bugün haftanın birincileri belli oldu. SMS oylaması ile belirlenen haftanın birinciler damat adaylarından Adnan, gelin adaylarından ise Melis oldu. Melis, ilk defa bir çifti yokken birinci olmayı başardı. Birinciler arasından hangi ismin 10 bin liralık ödülü alacağı merak konusu bu sorunun cevabını Kısmetse Olur’un Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!