Kısmetse Olur evinde bugün neler oldu? - 24 Şubat 2016

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur evinde bugün neler oldu - 24 Şubat 2016
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 16:18

Kanal D ekranlarının favori haline gelen izdivaç programı Kısmetse Olur’un bugün yani 24 Şubat Çarşamba günü yayınlanan 107. bölümünde her zaman olduğu gibi yine heyecanlı anlar yaşandı. Kısmetse Olur’un gelin ve damat adaylarının arasında sular durulmak bilmedi. İşte; Kısmetse Olur'da bugün yaşanan tüm detaylar...

Haberin Devamı

24 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 107. son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Seyircilerin ilgiyle takip ettikleri reality şov programı Kısmetse Olur 24 Şubat'ta yaşananlar haberimizde.

Cansel ve Eser aşkı yeniden alevlendi...

Cansel ve Eser, bir süredir dövme krizi yaşıyordu. Eser'in eski eşinin dövmeleri CanEs aşkına bomba gibi düşmüş, soğuk rüzgarlar esmesine fırtınaların ilişkiyi vurmasına neden olmuştu. Eser, Cansel'e bir türlü kendini anlatamadı, Cansel ise kırgınlığını atamayıp Eser'e inanmakta zorlandı. Ancak programın bugün yayınlanan bölümünde CanEs aşkınadaki buzlar eridi. Birbirlerine karşı olan özlemlerine daha fazla dayanamayan çift, birbirlerine sarıldılar ve barıştılar.

Semih Nur'dan ayrıldı! Nur, sinir krizi geçirdi!

Haberin Devamı

Semih'in yanağına Melis'ten bir buse...

Semih'in yanağına Melis'ten bir buse… Nur ile yüzük krizinden başlayarak Nur'un annesinin eve gelip kızından yüzüğü alması ve Semih'e vermesine dayanamayan Semih, Nur ile olan ilişkisini noktaladı. Bunu fırsat bilen Melis, Semih'in yanağına bir öpücük kondurdu. Nur, buna çok sinirlendi. Melis, bununla da yetinmeyip Semih ile ilgilendiğini ve Semih'i istediğini açıkladı. Semih'e kendini öptürmeyeceksin ve Melis'le yakınlaşmayacaksın diye veto koyan Nur, Semih'ten karşılık bulamadı.

Mehtap ve Murat ayrıldı...

Mehtap ve Murat arasında sular durulmadı. Mehtap'ın Tankut'un kendisine bakışlarından rahatsız olduğunu söylemesinden sonra ev iyice gerilmişti. Üçlü arasında ciddi tartışmalar yaşandı. Murat, bu olayı bir türlü hazmedemedi ve bugün Mehtap ile ayrıldı.

Mehtap, Batuhan'ın kolundaki saati görünce birden bire şoke oldu. Batuhan, saati Murat'ın verdiğini söyleyince Mehtap çok sinirlendi. Kısa süreli bir tartışma yaşanmasının ardından durum açıklığa kavuştu. Aslında Batuhan'ın kolundaki saat kendisine aitmiş. tartışmanın daha fazla alevlenmeden sonlanmasının ardından Mehtap sakinleşti. Mehtap, Murat'a kendisini nasıl affettireceği merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!