Kışı Güneşi 11. bölümde Efe'den şoke eden hamle!

Güncelleme Tarihi:

Kışı Güneşi 11. bölümde Efeden şoke eden hamle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:38

Kışı Güneşi 11. bölümde Efe ve Nisan'ın yaşadıkları son bölüme damgasını vurdu. Dizinin son bölümünde intikam alma sırası Kadim'e geçiyor. Kış Güneşi 11. bölümünde yaşanan olaylar izleyicileri şaşkına uğrattı. Peki Kış Güneşi 11. bölümde başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Kış Güneşi 11. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Nisan Efe'yi kaybetmemek için herşeyi göze alıyor. Kış Güneşi 11. bölümde yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirdi. Nisan'ı kendinden soğutmak için Efruzu kullanan Efe, başarılı olabildi mi? Peki Kış Güneşi 11. bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelen olaylar ve dizinin son bölümünün kısa özeti

Bir yandan Seda ile uğraşmak zorunda kalan Efe,öte yandan büyük bir aşk ile bağlandığı Nisan’ı kendisinden uzak tutmaya çalışır. Nisan ise bu aşkı kaybetmemek için her şeyi göze  alır ve Efe’ye onu sevdiğini söyler. . Nisan’ı kendisinden soğutmak için Efruz’u kullanır. Oysa Efruz da Efe’ye aşıktır. Babasının ve kardeşinin katilini bulmak için çırpınan Efe’nin son umudu olan ajandada da kayıt yoktur. Tüm izleri ortadan kaldırdığını   düşünen  Yakup rahatlar, ta ki Yakup’un da bilmediği büyük bir delil tesadüf eseri ortaya çıkana dek… Artık gerçek ne Yakup’un ne de Mazhar’ın   inkar edemeyeceği kadar ortadadır. Şimdi intikam alma sırası Kadim’e geçmiştir…

Haberin Devamı

KIŞ GÜNEŞİ 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“Kış Güneşi”nin 9. bölümünde; Nisan, Seda’nın tehdidi karşısında çaresiz kalıp, onunla evlenmeyi kabul eden Efe’den gerçeği itiraf etmesini ister. Efe ise bunu yaparsa, ikizinin ve babasının katilini bulamayacağı için bu evliliğe mecburdur... Öte yandan Efe, Nisan’a duyduğu aşk yüzünden büyük bir ikilem yaşar. Efe’nin duygularına kayıtsız kalmayan Nisan, bu evliliği engellemek isterken büyük bir arbede yaşanır. Leyla, 20 yıl önce öldü sandığı oğlu Efe’nin kısa süre öncesine kadar yaşadığını öğrenmenin şoku içindedir. İkinci kez oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Leyla bu gerçeği kendisinden sakladığı için Mete’yi suçlar. Oysa ki onun Mete sandığı zaten Efe’dir. Efe eğer Farise’nin bahsettiği anahtarı bulabilirse geçmişin kapısını da açabilecek ve çekilen tüm acılara son verecektir.

Kış Güneşi'nde romantik aşk itirafı!
Salı akşamları ilgiyle izlenen "Kış Güneşi"nin dün akşam yayınlanan ve #silbaştan dediği bölümde Efe'nin Nisan'a aşkını itiraf ettiği sahneler izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş ve Serhan Şahin’in üstlendiği "Kış Güneşi"dün gece takipçilerinin ilgi odağı oldu.

Efe'nin "Ben daha önce hiç bu kadar zayıf hissetmedim. Hiç bu kadar aşık hissetmedim. Seni Seviyorum Nisan." diye aşkını itiraf ettiği ve Nisan'ın "gözlerimi açarsam gideceksin, rüya olmasından çok korkuyorum" dediği romantik anlar bölüme damgasını vurdu!

Dizinin başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı "Kış Güneşi" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Boyav, Hakan Gerçek, Berrak Kuş, Gamze Süner Atay, Mehmet Esen, Buse Varol, Emre Bulut, Okan Selvi, Burak Çimen,Kubilay Çamlıdağ ve Merve Han rol alıyor.

Haberin Devamı

KIŞ GÜNEŞİ 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kış Güneşi”nin 8. bölümünde; Mazhar’ı hastane odasında öldürmeye çalışan Yakup’un adamı, Efe’ye suç üstü yakalanır. Yakup, Mazhar’ın ölüm kararını Reşat’ın verdiğini söyler; ama Efe buna inanmaz. Babası ve ikizi Mete’nin katilinin, tahmininden daha da yakınında olduğunun farkındadır. Hastanede, annesinin başında bekleyen Efruz, 20 yıl önce öldüğünü sandığı babası Kadim ile kavuşacağı anda çok büyük bir hata yapar... Geçmişinin peşine düşen Efruz’un yolu tıpkı kendisi gibi geçmişini kaybetmiş bir adam olan Efe ile kesişir. Seda, sevgilisi Mete sandığı Efe ve Nisan’dan intikam almaya kararlıdır. Öyle ki, ya ölmeyi ya da öldürmeyi kafasına koymuştur. Efe ve Nisan arasındaki güçlü çekim ise her ikisini de vicdanen rahatsız etmekte ve birbirlerinden uzak durmaya mecbur bırakmaktadır. İsmail’in boşboğazlığı ise herkesin başına büyük işler açacaktır...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!