Kısa kısa magazin

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa magazin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2004 00:15

Yalnız bırakmadılar

‘Türkstar’ın ilk serisinde sesiyle ve güzelliğiyle ilgi çeken Aydan iki aydır sahneye çıktığı Etiler Nispet’te 22’nci yaş gününü kutladı. Aydan’ı bu özel gecesinde eski ve yeni ‘Türkstar’ finalistleri yalnız bırakmadı. Pastasını bütün Türkstar finalisleri ile birlikte kesen Aydan, daha sonra tek tek sahneye çıkardığı finalistlere şarkılar söyletti.

Keyfi yerinde

Sezen Aksu, sevgilisi Önder Fırat’tan geçtiğimiz aylarda ayrılınca depresyona girmişti. Fırat’ın evine gönderdiği 99 gül sonrası barışan çift, önceki akşam Tarabya Kıyı Restaurant’ta yemek yedi. Sezen Aksu’nun her zaman basından kaçar hali yoktu o gece. Keyfi yerindeydi. Sevgililer çıkışta basının olmasına aldırmadan mutlu şekilde otomobillerine binip uzaklaştı.

En cesuru Şebnem

Çırağan Saray’ında yapılan Sunset mayolarının defilesinde podyuma çıkan mankenlerden Şebnem Schaffer, podyumu paylaştığı diğer meslektaşları Çağla Şikel, Tülin Şahin, Selin Toktay ve Şenay Akay gibi isimlere oranla daha cesur çıktı. Seksi modelleri sergilemekten çekinmeyen Schaffer, diğer arkadaşları bikini ve mayoları tanıtırken pareo takarken o buna gerek duymadı.

Hoşgeldin albümü

Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan, ‘Hoşgeldin’ adlı yeni albümünün tanıtımını Taksim’deki Mektup Bar’da yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde kesilen ‘Hoşgeldin’ pastasının ardından sahne alan Hüseyin Turan, yeni kasedindeki ezgileri söyledi. Ardından, sahneyi sırasıyla Kıvırcık Ali, Yavuz Bingöl ve Seyfi Yerlikaya’ya bıraktı. Gece hep birlikte söylenen türkülerle son buldu.

Gençlere Energie

Türkiye’de tekstilin dünya kapısı Merter’de müşterilerine hizmet sunmaya başlayan Energie, ayakkabıdan gömleğe, tişörtten monta kadar geniş bir yelpazedeki ürünlerin ilk tanıtımını geçtiğimiz gün yaptı. Mankenler üzerlerine giydikleri ürünlerle poz verirken, Energie yetkilileri, bayilikler vereceklerini ve yıl sonuna kadar mağaza sayılarının ülke çapında 34’e ulaşacağını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!