Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2005 01:12

Bir İstanbul Masalı’nın Pelin’i Çeşme’de

‘Bir İstanbul Masalı’ndaki Pelin karakteriyle ünlenen, ardından Teoman’ın çektiği ‘Balans ve Manevra’ adlı sinema filminde oynayan Seda Akman, Çeşme’de tatilde.

Mankenin aşkı

Ceylan Saner, uzatmalı sevgilisi İzmirli işadamı Ömer Tolon’la Çeşme Çiftlikköy’deki Kum Beach’te güneş ve denizin tadını çıkarıyor. n
Futbolcular tatilde

Yeşil sahaların ünlü yıldızları Çeşme’yi mesken tuttu. Çeşme, bu hafta Galatasaraylı Necati Ateş, Orhan Ak, Beşiktaş’ın eski golcüsü İlhan Mansız’ı ağırladı. Almanya’dan tatil için Çeşme’ye gelen İlhan Mansız, Türkiye ve Beşiktaş’a transferi hakkında konuşmak istemediğini belirterek, ‘Tatilde futbol ve transfer konuşmak istemiyorum. Bir hafta boyunca burada kalacağım. Gönlümde burada top oynamak yatıyor’ dedi.

Çatıda eğlence

İstanbul gece hayatı artık çatılarda yaşanacak gibi gözüküyor! Bu gece İstiklal Caddesi’ndeki tarihi Rumeli Han’ın çatısında açılacak mekanın ismi Vento 1878. 1500 metrekarelik alana kurulan mekanda Cafe De Paris, Pera Vento, Velas ve Belluga adlı restoranlar var.

Şovu kızıyla izledi

Burçin Orhon ve 17 yaşındaki üniversiteye giden kızı Robin Logan önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Cem Yılmaz’ın şovunu izlediler. Orhon’un İrlandalı şarkıcı Johnny Logan’dan olan kızı Robin, güzelliğiyle dikkat çekti.

Bu akşam Babylon’da

İlk albümleri ‘Hikayeler Anlatıldı’yla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Gripin, bu akşam 21.30’da Babylon’da sahne alacak. Grup, özellikle üniversite gençliği tarafından oldukça seviliyor. Gripin’e bu akşamki konserde üç keman ve bir ney de eşlik edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!