Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2005 00:04

Antep’te üçüncü mağaza

Colins, Antep’te üçüncü şubesini açtı. Adı Antep 3. Yaz-kış ürünlerinin sürekli bir arada bulunacağı mağaza inlet-outlet sistemi ile hizmet verecek. 550 metrekarelik yeni Colins’te, 12 ay boyunca fırsat reyonları ve indirimler olacak.

Diş çürüklerine karşı yarışma

Colgate, ‘Dünyayı Diş Çürüklerinden Kurtaralım’ konulu resim yarışmasını, 2. kez düzenliyor. Çocukların dikkatini ağız ve diş sağlığına çekmeye yönelik olarak düzenlenen yarışma, aynı zamanda sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlıyor. Türkiye genelinde gerçekleştirilecek olan yarışmaya, çocuklar 9 Mayıs’a kadar okulları aracılığıyla ya da 120’yi aşkın markette kurulacak Colgate standlarına başvurarak katılabiliyor. Birinciye bilgisayar, ikinciye playstation, üçüncüye dijital fotoğraf makinesi verilecek.

Mobilyada klasik sevenlere

Yaklaşık 20 yıldır mobilya üretimi ve satışı yapan Mirage Mobilya, Kozyatağı, Masko ve Modoko mağazalarından sonra Beşiktaş Fulya’da da şube açtı. ABD, Almanya ve Fransa’ya mobilya ihraç eden Mirage, klasik mobilyaların yanı sıra müşteriye özel talepler doğrultusunda özel konsept mobilyalar da üretiyor.

İki dakikada yepyeni bir cilt

L’Oreal’in çıkardığı Refinish, sadece iki dakikada cildinizi yeniden yapılandırıyor, ışıltı ve canlılık kazandırıyor. Haftada iki kez ikişer dakika uygulamanız yeterli. Kit, cilt yüzeyini yenileyen soyucu ve uygulama sonrası nemlendirici krem olmak üzere iki üründen oluşuyor. Fiyatı 59.90 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!