Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2005 00:33

Folklorik desenler geri geldi

Topshop da ilkbahar ve yaz koleksiyonunu vitrine çıkardı. Folklorik desenler, rengarenk tünikler, basma bluzlar, parlak kaftanlar dikkati çekiyor. Mor, yeşil, sarı ve bordo gibi renklere ağırlık verilmiş. Koleksiyon üç ana temadan oluşuyor: Folk Festival, Explorer (Kaşif) ve Modern Pasifik.

Çalışan kadın için

Stefanel’in kadın koleksiyonundaki baharlıklar, çalışan kadınlar düşünülerek tasarlanmış. Boyanmış çizgiler, beyaz ve inci grisi gibi renkler var. Jean pantolonlar bulabilirsiniz. Yağmurluklar ve ceketler spor, aynı zamanda çok şık. Fotoğraftaki pantolon 139.90, ceket 349.90, ayakkabı 139.90 YTL.

Rasta, reggae ve yaz

Mavi Jeans’in ilkbahar-yaz koleksiyonu Rasta Bazaar temalı. Rahatlığı ve seksiliği bir arada bulunuyor. Uçuşan kumaşlar, file ve baskılı bluzlar, kısa paçalı ve güneşte solmuş gibi görünen jean pantolonlar var. Pantolonların beli bu yaz da düşük, paçalar boru. Erkekler için fermuarlı ceketler, yamalı yelekler ve çatlamış baskılarla renklenen tişörtler tasarlanmış.

Zeytinyağlı margarin

Sana, zeytinyağlı margarin çıkardı. İçeriğinde Komili ekstra naturel sızma zeytinyağı kullanılan Sana Zeytinyağlı, damakta yoğun bir zeytinyağı tadı bırakıyor. Sıcak veya soğuk yemeklerde, pilav ve makarnalarda, hamur işlerinde kullanabilirsiniz. Fiyatı 95 kuruş (950 bin lira).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!