Kısa haberler

Güncelleme Tarihi:

Kısa haberler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2013 00:00

Haberin Devamı

Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi Eskişehir’de açıldı

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Sergisi, Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde açıldı. Yarışmaya 70 farklı ülkeden 370 sanatçı 700’e yakın eseri ile katıldı. Sergi, Eskişehir Odunpazarı’nda sokak sergisi şeklinde devam ediyor. Gelen talepler doğrultusunda serginin Anadolu’nun tümünü dolaşmasının sağlanacağı belirtildi.

Müzik meraklıları Çanakkale’de buluşacak

Çanakkale Korolar Festivali, 9-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye’nin dört bir köşesinden tam 33 koro, 1000 korist 5 gün sürecek festivalin renkleri olacak. Bulgaristan Ulusal Radyosu Çocuk Korosu da özel davetli olarak festivalde yerini alacak. Festivalin açılışında ‘Çanakkale Türküsü’nü tüm koristler aynı anda Cumhuriyet Meydanı’nda seslendirecek. 5 gün boyunca düzenlenecek salon konserlerinin yanı sıra, akşam saatlerinde şehrin farklı yerlerinde sokak konserleri düzenlenecek. Festival kapsamında buluşan müzik insanları için farklı programlar da var. Uzman konuklarla uygulamalar, workshop çalışmaları, çeşitli konularda söyleşi ve sosyal sorumluluk etkinlikleri 14 Temmuz’a kadar katılımcılara açık olacak.

Haberin Devamı

MNG Turizm’den Kıbrıs konaklamalarına ücretsiz transfer

MNG Turizm, 8 Haziran- 28 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda geçerli olan kampanyasında Kıbrıs otellerine ücretsiz transfer imkânı sağlıyor. Kampanya cumartesi gidiş, cumartesi dönüşler ile pazar gidiş cuma dönüşlerde geçerli olacak. Acapulco Resort, Cratos Premium, Kaya Artemis, Noah’s Ark, Malpas Hotel, Merit Crystal Cove, Merit Park, Salamis Bay Conti, Jasmine Court Hotel, The Savoy Ottoman Palace, Arkın Palm Beach Hotel, Rocks Hotel Casino, Dome Hotel, The Colony Hotel, Vuni Palace’ta geçerli olacak transfer hizmeti için  kontenjan sınırlaması bulunacak. (www.mngturizm.com)


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!