Kış Güneşi 6. bölümde Nisan'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Kış Güneşi 6. bölümde Nisana büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 13:00

Kış Güneşi 6. bölüm fragmanında yaşananlar izleyicileri hayrete düşürecek. Show TV'nin beğenilen dizisi Kış Güneşi bu haftaki bölümünde Nisan eşinin aslında eşinin ikizi olduğunu öğreniyor. Kış Güneşi 6. bölümde yaşanacaklar bu hafta diziye damga vuracak. Dizinin son bölümü bu akşam ekranlara gelecek ve merak edilenler açığa çıkacak. Peki Kış Güneşi 6. bölümde başka neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Kış Güneşi 6. bölümde büyük bir şokla karşılan Nisan'ın sahneleri diziye damga vuracak. Bu akşam ekranlara gelecek dizide fragmanda yer alan sahneler oldukça merak uyandırıcı oldu. Kış Güneşi 6. bölümde başka neler yaşanacak? Mete’nin öldüğünü anlayan Nisan'ı bir çok sürpriz bekliyor. İşte Kış Güneşi 6. bölümden son detaylar

 Kış Güneşi son bölümde karşısındakinin, eşi Mete değil de ikizi Efe olduğunu ve Mete’nin öldüğünü anlayan Nisan, büyük bir acı içindedir. Efe, başına gelenleri, Nisan’a anlatır ancak Nisan için bu sırrı taşımak çok zordur. Nisan, Efe’nin dost diye tanıttığı Kadim’in bir kiralık katil olduğundan emindir. Öte yandan Kadim için de işler karışmıştır. Kadim de yıllar önce öldü sandığı karısı Farise ile hiç beklemediği bir yerde karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

Sumru, Kadim’in peşindeki kocası Yakup’un kirli işlerine tesadüfen şahit olurken, Yakup da bir başka tesadüf eseri Seda’nın, Mete’nin bebeğine hamile olduğunu öğrenir. Mete ile evlenmeyi planlayan Seda’nın kaderi artık Yakup’un elindedir. Eve gelen Efe, orada gördükleri ile geçmişe gider ve sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlar...

Kış Güneşi 6. bölümde Nisana büyük şok

Nesrin Cavadzade, Kış Güneşi kadrosunda!

Show Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kış Güneşi dizisine sürpriz bir isim dahil oluyor. Sevilen dizinin kadrosuna başarılı ve sevilen oyuncu Nesrin Cavadzade dahil oldu. Ünlü oyuncu dizide 'Efruz' karakterine hayat verecek. İşte detaylar.

Salı akşamları ilgiyle izlenen 'Kış Güneşi'nin güçlü kadrosuna, ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade de katıldı. Cavadzade, 'Kış Güneşi'nin 29 Mart Salı akşamı yayınlanacak 6. bölümünde “Efruz” karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver'in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş - Serhan Şahin'in üstlendiği 'Kış Güneşi', kadrosuna, başarılı ve sevilen oyuncu Nesrin Cavadzade'yi de kattı.

Haberin Devamı

"Kış Güneşi"ne; Kadim'in (Hakan Boyav) yıllar önce öldü sandığı kızı "Efruz" karakteri ile diziye katılan oyuncu, başarılı bir doktoru canlandırıyor. Efruz'un önce Seda (Başak Parlak), ardından da Efe (Şükrü Özyıldız) ile yolları sürpriz bir şekilde kesişecek. "Kış Güneşi" heyecan dolu yeni bölümleriyle her Salı, Show TV'de.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 yılında Bakü’de dünyaya geldi. Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!